MUHALİFLERDE İMZA TELAŞI...

CHP'de kurultay tartışmaları sürerken imza ver yönünde baskıların yanı sıra, imza ver işin hazıra dönüştü. İzmir'de bir kurultay delegesi işin hazır vaadi ile imza verdi.

GÜNDEM 24.07.2018, 16:19 24.07.2018, 16:19
MUHALİFLERDE İMZA TELAŞI...

CHP'de imza tartışmaları sürerken muhaliflerin imza ver yönündeki baskılarının yanı sıra imza ver işin hazır  yada imza vermezsen yakınların işinden olur şekline dönüştü.Muhalif hareketin geçen hafta imza sayısına ulaşamaması panik yarattı. Tanju Özcan'ın delegelere tekrar tekrar arayarak

Aziz Kocaoğlu ve Alaattin Yüksel'den İmza ve İş Baskısı
Gazetekritik'e ulaşan İlçe başkanları ve delegeler, CHP'nin muhalifler için imza toplayan İzmir eski milletvekili Alaattin Yüksel dün İzmir Karabağlar'dan genç bir kurultay delegesini arayıp, "senin için yok kızım, imzanı ver büyükşehirde işin hazır" demesinin ardından genç delegenin imza verildiği bildirildi.

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Muharrem İnce lehine yaptığı çağrı karşılığını bulamayınca delegeleri tek tek aradı.Gazetekritik'e ulaşan İlçe başkanları ve delegeler,  İmza vermesi için baskı yapan Kocaoğlu'nun delege yakınlarının üzerinden imza vermezseniz yakınlarınız işinden olur dediğine dair bilgiler ulaştı.

DEĞİŞİM İSTEYENLER DEĞİŞMEYENLER
Başında Muharrem İnce'nin bulunduğu değişim isteyen grubun içinde yer alan kişilerin yıllardır koltuklarını muhafaza ettikleri biliniyor. Değişim isteyen isimler arasında   4 dönem milletvekilliği yapan Muharrem İnce, 3 dönem milletvekilliği yapan Yaşar Tüzün, Tanju Özcan, Meclis'teki fotoğraf tartışmasının tarafları olan Necati Yılmaz ve Aylin Nazlıaka, partinin sola dönmesini isteyen Cihaner ve Böke'nin yanı sıra Önder Sav'ın bu gruba öncülük ettiği biliniyor.

"BAŞKAN ERDOĞAN" DİYİP ÖVGÜLER SUNAN KOCADON'DAN İNCE'YE DESTEK
Dün Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un etkisi ile  Bodrum'da 3 delegenin imza verdi. Dün AKP yandaşı Sabah gazetesine röportaj veren Kocadon "Başkan Erdoğan" sözlerini kullanarak övgüler yağdırdı.

 


 

Yorumlar (0)