Muhabirin, "komutanım nereye?" sorusuna, "islamiyet güneşin doğduğu her yere" diyen askerin sözleri dikkat çekti!

Barış Pınarı Hareketi sırasında Fox TV muhabiri, "Yolculuk nereye?" diye soruyor. Tanktaki asker, "İslamiyet güneşinin doğduğu her yere" sözleri gündeme oturdu.

GÜNDEM 15.10.2019, 12:40 15.10.2019, 12:48
Muhabirin, "komutanım nereye?" sorusuna, "islamiyet güneşin doğduğu her yere" diyen askerin sözleri dikkat çekti!

Barış Pınarı Harekatı’nda 7. güne girildi.  Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek için sürdürülen operasyonun Türkiye ve dünyadaki yankıları devam ederken dün operasyonda görevli bazı askerlerin açıklamaları gündem oldu.

Barış Pınarı Harekatı ile ilgili haber yapan Fox TV muhabirinin tanktaki bir askere "Komutanım nereye?" sorusuna asker tarafından "İslamiyet güneşinin olduğu her yere..." şeklinde cevaplar alması sosyal medyada da çokça tartışıldı.
Konu ile ilgili bir tweet paylaşan  Gazeteci, Yazar İsmail Saymaz, askerin bu açıklamalarına dikkat kimilerine sempatik gelsede bu söylemlerin Türkiye'yi zor duruma sokabileceğini ifade etti.

İşte İsmail Saymaz'ın o paylaşımı:

Fox TV muhabiri, "Yolculuk nereye?" diye soruyor. Tanktaki asker, "İslamiyet güneşinin doğduğu her yere" diye yanıtlıyor. Bu türden ifadeler, kimilerine sempatik gelse de, Türkiye'yi hayli zor duruma sokabilir.

Yorumlar (0)