Müge Anlı’da şoke eden ihbar! İkranur Tirsi'ye ne oldu?

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Giresun'da kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’yi arama çalışmaları devam ederken programa gelen ihbar herkesi şoke etti.

GÜNDEM 29.06.2020, 22:45 29.06.2020, 22:52
Müge Anlı’da şoke eden ihbar! İkranur Tirsi'ye ne oldu?

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Giresun'da kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’yi arama çalışmaları devam ederken programa gelen ihbar gündeme bomba gibi düştü.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Giresun'un Bulancak ilçesinde 27 Haziran Cumartesi günü akşam saatlerinde kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’yi arama çalışmaları devam ediyor. Kardeşi ve kuzeni ile oyun oynamak üzere çıktıktan sonra haber alınamayan İkranur’un ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Bütün arama çalışmalarına rağmen henüz küçük kızın bir izine rastlanmadı. Bu gün canlı yayına gelen bir ihbar ise gündeme bomba gibi düştü.

Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı İcilli Köyü'nde 27 Haziran Cumartesi günü ortadan kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi arama çalışmalarına devam ediliyor.

7 yaşındaki İkranur Tirsi ailesi ile birlikte babaannesini ziyaret etmek için İcilli Köyü'nün Kıran mahallesine gitmişti. Daha sonra arkadaşlarıyla oynamak için babaannesinin evinden çıkan İkranur köyün içinde harman yerine doğru gitti.

Kardeşleri ve arkadaşları ile oynayan İkranur hayvanlara bakmaya gideceğini söyledi ve arkadaşlarına peşinden gelmemeleri için uyarıda bulundu. İkranur arkadaşlarının yanından ayrıldı ve bir daha da dönemedi.

Küçük kızın akrabası Muhammet Tirsi yatığı açıklamada; "Akşam 6 gibi burada oyun oynuyorlar. İneklere ben bakayım siz gelmeyin demiş çocuklara ısırgan yakar sizi demiş ve bu yoldan gitmiş dahada çocuktan haber yok geri dönmemiş. " açıklamasını yapı.

Amcası ve halasının oynarken gördüğü küçük kızın kaybolduğunu kimse farketmedi. Uzun bir süre ne annesi nede babası İkranur'un kaybolduğunu anlayamadı. İkranur'un annesi Nazlı Tirsi ise şu açıklamayı yaptı;

"Görümcen oynarken görmüş İkranur'u. Yanlarına gitmiş aşağıda oynuyorlarmış İkranur'un kaybolduğu yerde. Benim ortanca oğlan gelince İkranur'un küçüğü sordum "Ablan nerede?" diye o da "İneklere gitti" dedi. İkranur ineklere bakacağım amcamın yanına gideceğim demiş bende o zaman merak etmedim bunu duyunca. Akşam oldu panik oldum eşimi aramadım İkranur'un kayıp olduğunu söyledim."

6 yaşındaki kardeşi Tuğra eve dönmüştü ama 7 yaşındaki İkranur'dan haber yoktu. Telaşlanan aile küçük kızı aramaya başladı. Kendi imkanlarıyla aramaya başlayan aile sonuç alamayınca Jandarmaya haber verdiler.

Tüm aramalara çalışmalarına rağmen izine rastlanmayan 7 yaşındaki İkranur'u husumet sebebiyle biri yada birileri kaçırmış olabilir miydi?

Cumartesi başlayan arama çalışmalarına Jandarma, AKUT ve köylülerde katıldı. Ancak İkranur'a hala ulaşılamadı. Canlı yayına gelen bir ihbar ise programa damga vurdu.

Cezaevinden çıkan kişi İkranur'u kaçırdı mı?

Müge Anlı canlı yayında telefonla gelen ihbarı açıkladı. Anlı "Cezaevinden gelen bir kişiden bahsedildi. 3 gün önce cezaevinden çıkan bir kişiden bahsediliyor ve o kişi gelip kaçırmış olabilir mi? kızı diye soruluyor. Bu cezaevinden çıkan kişi kim. Bizde bu bilgiyi jandarma ile paylaşacağız" açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)