banner773

MHP'de toplu istifa

MHP Çan İlçe Başkanlığı’nda referandum öncesi toplu istifa yaşandı.

GÜNDEM 21.02.2017, 11:38 21.02.2017, 11:38
MHP'de toplu istifa

Çanakkale Haber'de yer alan habere göre, konu ile ilgili açıklama yapan MHP Çan İlçe Başkanı Zeki Yılmaz; “Bu güne kadar ülkücüleri ve Milliyetçi Hareket Partilileri yok sayan, Türk Milliyetçiliğini ve Türk Milliyetçilerini ayakları altına alan bir zihniyetle birlikte hareket etmek ülkücülük tavrımız ile ters düşmektedir” dedi.

Açıklamasında "Ülkemizi idare eden hükümet tarafından, Ülkemizin içine düşürüldüğü son durum malumunuzca ortadadır. Artık Türkiye Cumhuriyeti’nin bir bekâ sorunu yaşadığını ülkemizin başbakanı bile ekranlarda dile getirmektedir" ifadelerini kullanan Yılmaz "Şahsım ve yönetim kurulumuzda bulunan 30 arkadaşımın almış olduğu ülkücü eğitim ve terbiye gereği İl başkanlığımızın önünü açmak ve bir bayrak değişimi yaşanması gerektiğine olan inancımız sebebiyle Genel Başkanımız ile anayasa referandumu seçimleri konusunda aynı görüşü paylaşmadığımızdan, onur ve gururla yürütmekte olduğumuz ilçe başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerimizi 10 Şubat 2017 tarihi itibari bırakmış bulunmaktayız" dedi.

Sosyal medya üzerinden Çan İlçe Başkanlığında yaşanan istifaları değerlendiren MHP İl Başkanı Hakan Pınar, “Kendi aralarında yaptıkları değerlendirme ile istifa kararı alan Çan İlçe Teşkilatımıza İlçe Başkanımız Zeki Yılmaz'ın şahsında şu ana kadar Partimize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Genel Başkanımızın ‘Evet’ de diyen ‘Hayır’ da diyen bizim kardeşimizdir, her birinin kararına hürmetkârız sözü mucibince bizlerde Ülküdaşlık hukukumuzun baki kalacağını ifade ediyor, selam, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)