Meteoroloji'den sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmesine göre Rize, Trabzon, Manisa, Uşak, Artvin çevreleri ile İzmir ve Giresun’un iç, Kütahya’nın güney, Afyonkarahisar’ın batı ilçelerinde sağanak bekleniyor.

GÜNDEM 08.08.2020, 19:02
Meteoroloji'den sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Rize, Trabzon, Manisa, Uşak, Artvin çevreleri ile İzmir ve Giresun'un iç, Kütahya'nın güney, Afyonkarahisar'ın batı ilçelerinde sağanak beklendiğini belirtti. Meteoroloji'nin değerlendirmesine göre, Hava sıcaklığının İç Ege'de 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre; genellikle mevsim normalleri civarında, İç Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak azalacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın Marmara'nın batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor. Hava sıcaklığı İç Ege'de 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Öte yandan Rize, Trabzon, Manisa, Uşak, Artvin çevreleri ile İzmir ve Giresun’un iç, Kütahya’nın güney, Afyonkarahisar’ın batı ilçelerinde sağanak bekleniyor.

(ANKA)

Yorumlar (0)