Melih Gökçek:Ey İsrail! Gargat ağaçlarının arkasına saklanacağınız günler gelecek

İsrail'in, Filistin'e yaptığı saldırı sonucu meydana gelen katliama en sert tepkilerden biri de Ankara Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi.

GÜNDEM 15.05.2018, 02:09 15.05.2018, 02:09
Melih Gökçek:Ey İsrail! Gargat ağaçlarının arkasına saklanacağınız günler gelecek

ABD Büyükelçiliği'nin Kudüs'e taşınması ve Nakba'nın (Büyük Felaket) 70. yılı nedeniyle Gazze'de iki gün boyunca gerçekleşecek gösteriler bugün başladı. İsrail'in haksız müdahalesine ve ABD'ye karşı meydanlara çıkan göstericilere İsrail askeri sert müdahale etti. İsrail'in orantısız güç kullandığı olaylarda 52 Filistinli hayatını kaybederken binlerce göstericinin yaralandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin elçiliğini Kudüs'e taşıma kararı ve İsrail'in Gazze sınırındaki katliamlarına tepki göstererek, "İsrail bir terör devletidir" dedi.

AK Parti Hükümeti bu katliamın ardından 3 günlük ulusal yas ilan etti.

Katliama en sert tepkilerden biri de Ankara Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi. Gökçek, Twittter hesabından " Ey İsrail! Gargat ağaçlarının arkasına saklanacağınız günler gelecek inşallah... Yaptıklarınız yanınıza kar kalmayacak. Yiğit şehit Filistinli kardeşim zulüm ebedi değildir. Sonu gelecek inşallah" mesajını paylaştı.

 

EY İSRAİL
GARGAT AĞAÇLARININ ARKASINA SAKLANACAĞINIZ GÜNLER GELECEK İNŞAALLAH...
YAPTIKLARINIZ YANINIZA
KÂR KALMAYACAK...
YİĞİT ŞEHİT FİLİSTİNLİ KARDEŞİM ZULUM EBEDİ DEĞİLDİR...
SONU GELECEK İNŞAALLAH...

— İbrahim Melih Gökçek (@06melihgokcek) 14 Mayıs 2018

 

Yorumlar (0)