Mehmet Metiner'den canlı yayında şok FETÖ itirafı

Yeniçağ gazetesi yazarı Selcan Taşçı Hamşioğlu, AKP'li Mehmet Metiner'in geçtiğimiz gün canlı yayında cemaatlerle ilgili itirafını köşesine taşıdı.

GÜNDEM 30.07.2020, 16:47 30.07.2020, 16:49
Mehmet Metiner'den canlı yayında şok FETÖ itirafı

İşte Selcan Taşçı Hamşioğlu'nun yazısından ilgili kısım şöyle:

Bu nasıl itiraf? AK Parti eski milletvekili, Star yazarı Mehmet Metiner, önceki gece katıldığı bir canlı yayında, Ali Erbaş-FETÖ bahsi açıldığı sırada, motamot böyle olmayabilir ama buna benzer bir ifade kullandı:

"Ali Erbaş'ın FETÖ'yle hiçbir ilgisi yoktur. O dönem bizim camiadaki, dindar kesimdeki herkesin bu cemaatle bir şekilde teması olmuştur. Bugün de başka cemaatlarla temasımız var. Yarın onlardan da ne çıkacak bilmiyoruz. İhanet, olduğunda anlaşılır."

***

Bu nasıl bir gaflet, nasıl bir acz, nasıl bir ders almama itirafıdır? İktidarın, ülkeyi, herhangi bir cemaate teslim olmadan yönetme kabiliyeti yok mu? "İhanet"i gerçekleşmeden anlayamayacaksa, "hain"leri emellerine ulaşmadan tespit edip engelleyemeyecekse, bu ülkenin askeri-sivil istihbarat teşkilatları ne işe yarar? Nereden tutsanız elinizde kalan sözler.

SORU-YORUM

Mevzu iktidarı aldatanlar olduğunda "ihanet"i gerçekleşmeden anlayamayacak kadar kör-sağır olanlar, mevzu "CHP'nin dostları" olunca nasıl "niyet okumak" da dahil her nevi insanüstü meziyeti devreye sokup da görünmeyeni görüyor, bilinmeyeni biliyor, duyulmayanı duyuyorlar? 
 

Yorumlar (0)