Medya A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne İpek Elif Atayman atandı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Medya A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne İpek Elif Atayman atadı. İBB'nin bağlı iştirak firmalarının müdürleri 18 Temmuz'da istifa etmişti.

GÜNDEM 23.07.2019, 19:36
Medya A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne İpek Elif Atayman atandı

İpek Elif Atayman kimdir?

1991-1998 yılları arasında farklı ulusal kanallarda görsel yönetmenlik ve muhabirlik yapan Atayman, Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümünden mezun olmuştu. Yüksek Lisansını ise Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tamamladı.

2010 yılında Marmara Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünden “Politik Sinema: Costa Gavras” üzerine yaptığı tez çalışması ile doktorasını aldı.Bir çocuk annesi olan İpek Elif Atayman, Basın Konseyi Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ve Marmara Grubu Vakfı Akademik Konsey üyesi.

1990’lı yılların sonlarında televizyon sektöründen ayrıldı ve 11 yıl boyunca Şişli Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden sorumlu danışmanlık görevini üstlendi.

Pek çok özel kurum ve kuruluşla ortaklaşa projeler ve sosyal sorumluluk kampanyaları düzenledi, siyasi kişi ve kurumların yanı sıra çeşitli sektörlerden farklı kurum ve şirketlere iletişim danışmanlığı yaptı. 2016 - 2018 yılları arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığında, Basından sorumlu Başkan Danışmanlığı görevini yürüttü.

Yorumlar (0)