Mansur Yavaş’tan Ümmiye Koçak’a destek!

Senaryosunu yazıp yönettiği 'Yün Bebek' filmiyle "En iyi Avrasyalı Kadın Sanatçı" ödülünü alan Ümmiye Koçak, filminin dijital platformda izlenmesi için destek istedi. Koçak'a destek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi.

GÜNDEM 18.12.2020, 17:00 18.12.2020, 17:02
Mansur Yavaş’tan Ümmiye Koçak’a destek!

Mersin'e bağlı Arslanköy'de çiftçilik yapan, tarladan kazandığı parayla köyünde tiyatro açan Ümmiye Koçak, senaryosunu yazıp yönettiği Yün Bebek filminin dijital ortamda duyulması için sosyal medyada filmle ilgili paylaşımlarda bulundu.

Koçak, filminin fragmanını paylaşarak, dijital ortamda izlenmesi için yardım istedi, "Senaryosunu yazıp yönettiğim ve bizlere ABD'de ödül kazandıran uzun metraj sinema filmimiz ‘Yün Bebek’i dijital ortamda izlenmesini çok istiyoruz. Tek amaç kadınların sesini duyurabilmek. Anadolu kadınları istediğinde her şeyi yapabilir" ifadesini kullandı. Koçak'a destek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. Yavaş, Koçak'a filmin ABB TV ve Başkent Mobil'de yayınlanabileceği müjdesini verdi.

Yavaş, sosyal medya hesabından, "Ümmiye Hanım, uygarlığa sadece kentsel yatırımlarla değil, sanatsal ve geleneksel değerlerimizi koruyarak ulaşabiliriz. Bir Netflix Türkiye değiliz ancak Anadolu kadınının sesine Anadolu’nun kalbinden ses katmak için filminizi ABB TV ve Başkent Mobil'de yayınlamayı çok isteriz" mesajını paylaştı.

Yorumlar (0)