banner758

Mansur Yavaş'a ünlü isimlerden destek mesajı yağdı

Ankara Yenimahalle'de bir aracın köpeklere yaklaşarak zehirli et ile öldürdüğü iddiası ünlü isimleri ayaklandırdı. Gelen tepkiler üzerine yasal işlem başlatıldığını duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ilk teşekkür mesajı Demet Akalın'dan geldi.

GÜNDEM 10.04.2019, 11:41 10.04.2019, 11:41
Mansur Yavaş'a ünlü isimlerden destek mesajı yağdı

Ankara'da çok sayıda köpek zehirlenerek öldürüldü. Yurttaşlar yaşananlara tepki gösterirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olayla ilgili Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve Sağlık Daire Başkanlığı'nı görevlendirdiğini açıkladı. Yavaş'a birçok ünlüden destek geldi. 

 

Yenimahalle ilçesine bağlı Turgut Özel Mahhalesi'nde, park alanları ile dağlık alanların bulunduğu bölgede, hayvanseverlerin beslediği köpeklerin, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zehirlenerek, öldürüldüğü öne sürüldü. Bölgede şu ana kadar farklı noktalarda, 13 köpek ölüsü bulundu, yaklaşık 7 köpeğin kaybolduğu ve 6 köpeğin de tedavi altına alındığı öğrenildi.

Hayvanlara yapılan bu eziyet başta Demet Akalın ve Pınar Altuğ olmak üzere herkesi harekete geçirdi. Mansur Yavaş, kısa sürede hızla yayılan katliam haberinden sonra açıklama yaptı.

SOKAK HAYVANLARININ ZEHİRLENDİ İDDİASI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 'Katliam Var' etiketi ile paylaşılan habere sessiz kalmadı. Twitter hesabından konu hakkında açıklama yapan Mansur Yavaş, "Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve Sağlık Daire Başkanlığıbu vahşetin sorumlularının ortaya çıkarılması ve yasal işlem yapılması için görevlendirilmiştir." dedi.

ÜNLÜ İSİMLER, MANSUR YAVAŞ'A TEŞEKKÜR ETTİ

Yavaş'ın bu paylaşımına ünlü isimlerde sessiz kalmadı. Berna Laçin ve Demet Akalın Yavaş'ın paylaşımının altına yorum yaparak teşekkür etti.

"YAŞATTIĞINIZ YAŞAMADAN ÖLMEYİN"

Oyuncu Pınar Altuğ, Ankara'da yaşanan olaya sosyal medya hesabından sessiz kalmayarak "Allah belanızı versin! Yaşattığınızı yasamadan ölmeyin inşallah! Ne istediniz zavallılardan!" açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)