Mansur Yavaş, Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği'ni ziyaret etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği'ni ziyaret etti.

GÜNDEM 16.07.2020, 17:09 16.07.2020, 17:10
Mansur Yavaş, Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği'ni ziyaret etti

Rusya’nın Ankara Büyükelçiliği’nden yapılan açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın büyükelçiliği ziyaret ettiği belirtildi.

Büyükelçiliğin açıklamasında, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a Büyükelçiliğimize yaptığı ziyaret ile Rus ve Türk belediyeleri arasındaki işbirliğine ilişkin gerçekleştirilen verimli görüş alışverişi için minnettarız. Ankara ve Moskova arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine büyük önem veriyor, yeni koronavirüs enfeksiyonuyla mücadelede iki başkent arasındaki deneyim aktarımına değer veriyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, ziyaret çerçevesinde iki tarafın da ilgi duyduğu alanlarda diyaloğu sürdürme isteğini belirttiği kaydedildi.

Yavaş da Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Bugün Rusya Büyükelçiliği'ni ziyaret ederek Kuğulu alt geçidi nedeniyle belediyemiz tarafından kiralanan arazinin mülkiyet sorununu çözmek amacıyla Büyükelçi Aleksei V. Erkhov ile görüşme gerçekleştirdik. Kendilerine yakın işbirliği ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Yorumlar (0)