banner773

Koronavirüsten ölen Aytaç Yalman’ın doktoru ve korumasında koronavirüs çıktı

Koronavirüse yenik düşen Kara Kuvvetleri eski Komutanı Aytaç Yalman’ın tedavi sürecinde yanında bulunan doktorunda ve korumasınında da koronavirüs tespit edildi. Yalman'ın doktoru ve koruması yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor.

GÜNDEM 25.03.2020, 16:26 25.03.2020, 16:31
Koronavirüsten ölen Aytaç Yalman’ın doktoru ve korumasında koronavirüs çıktı

Tedavi Gördüğü Sultan Abdülhamid Han Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Kara Kuvvetleri eski Komutanı Emekli Orgeneral Aytaç Yalman’ın eşinin ardından orduda görevli askeri hekimde ve korumasında da koronavirüs saptandı.

KRT’den Çağdaş Ulus’un haberine göre koronavirüs nedeniyle tedavi gören kadın doktorun, Aytaç Yalman’ın eşiyle birlikte Abdülhamid Han Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördüğü öğrenilirken doktorun Fenerbahçe Orduevi’nde görevli olduğu belirlendi. Aytaç Yalman’ın korumasının da koronavirüse yakalandığı ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü öğrenildi.

YALMAN’IN ÖLÜMÜNÜ KRT DUYURMUŞTU

Türkiye’nin Krt’den öğrendiği Aytaç Yalman’ın koronavirüsten ölüm haberi virüsten 3. ölüm olarak kayıtlara geçmişti. KRT’nin haberi sonrası önce yalmanın tedavi gördüğü hastane ardından a Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yapmış, haberi doğrulamıştı. Yalman’ın 15 Mart’taki vefatı sonrası da ailesiyle yaşadığı Fenerbahçe Orduevinde koronavirüs önlemleri artırılmış Yalman’ın spor yaptığı Orduevindeki salona gidenlerin test yaptırmak için hastanelere başvurduğu öğrenilmişti.

Yorumlar (0)