banner773

Komünist Başkan Ovacık kayak tesisinden seslendi

Türkiye'nin tek Komünist Partili Belediyesi olan Ovacık İlçesi'nde kış aylarında Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ve ilçe sakinleri Ovacık kayak tesisinde kayak keyfi yaparak zaman geçirdi.

GÜNDEM 30.01.2017, 10:51 30.01.2017, 10:51
Komünist Başkan Ovacık kayak tesisinden seslendi

DHA'dan Ferit Demir'in haberine göre, Belediye başkanı Maçoğlu, Ovacık'ın Komünist bir ilçe olduğunu, Türkiye'nin bir çok ilinden Ovacık'a gelenler olduğunu belirterek, "Burası Komünist bir ilçe, dolayısıyla herkesin bir ilgisi var. Gelip bu güzelliği yaşayıp memnun dönüyorlar. Ben bütün yoldaşlarımızı buraya davet ediyorum, gelip bu güzelliği bizimle birlikte yaşasınlar. 'İlçeyi yönetmek mi kaymak zor?' diye sorsanız ben kaymak zor diyorum" dedi.

Dersim'in Ovacık ilçesinde daha önce organik nohut, kuru fasulye ve bal üretimi yaparak bunu piyasaya süren Komünist Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, şimdi herkesi Türkiye'nin en iyi kayak pistlerinden biri olacak Ovacık ilçesindeki kayak pistine davet etti. Ücretsiz ulaşım ve düşük fiyatla içme suyu hizmetini sunan Komünist Belediye'nin ircaatları beğeni toplayan Belediye Başkanı Maçoğlu, geçen yıl halk ile birlikte ürettiği kuru fasulye ve nohutları 'Komünist organik ürünler' olarak piyasaya sürdüklerini, gelen talepler üzerine üretimi ve üretim alanlarını 2 katına çıkardıklarını söyledi. Halka yönelik beğenilen icraatlarıyla Türkiye gündemine gelen Ovacık Belediye başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, bu kez ise herkesi kayak keyfi yaşamak için Ovacık ilçesine davet etti.

Ovacık ilçesinin 3 kilometre yakınında bulunan kayak tesislerinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Komünist partili belediye başkanı Maçoğlu, Türkiyenin en güzel kayak tesisinin ve kayak pistinin Ovacık'ta olduğunu savunarak şöyle konuştu:

"Ovacık kayak tesisleri, Türkiye'nin en güzel kayak merkezidir. Bunu burada açık yüreklilikle söylüyorum inanmayan gelir görür ve bana hak verir. Bizler buraya hem eğlenmeye hem dinlenmeye geliyoruz. Tesislerin içinde her türlü imkan var, dışarıda kayanların yanı sıra içeride dinlenen ve masa tenisi oynayanlar var. Bende zaman zaman arkadaşlarla masa tenisi maçı yapmak için buraya geliyorum.

Belediye Başkanı Maçoğlu, ilçesinin Komünist bir ilçe olduğunu bu nedenle herkesin ilgisini çektiğini de ifade ederek, "Bu güzelliği yaşayıp memnun dönüyorlar, ben bütün yoldaşlarımızı buraya davet ediyorum, gelip bu güzelliği bizimle birlikte yaşasınlar. ilçeyi yönetmek mi kaymak zor diye sorsanız ben kaymak zor diyorum bir kaç düşme denemesinden sonra artık kaymayı öğrendim güzel oluyor" dedi.

 

Yorumlar (0)