Kılıçdaroğlu: Saldırıya uğrayan başörtülü kızımızın ailesini ziyaret edeceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'da gündemi değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, Maltepe'de bir minibüste saldırıya uğrayan başörtülü genç kadının ailesini ziyaret edeceğini söyledi.

GÜNDEM 15.02.2017, 13:00 15.02.2017, 13:00
Kılıçdaroğlu: Saldırıya uğrayan başörtülü kızımızın ailesini ziyaret edeceğim

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

"Neredeyse her evde bir işsiz var. İşsizliğin olduğu her evde ve ülkede huzur olmaz. Hükümetten beklentimiz şu. Pek çok ekonomik paket açıklandı. Gerçek tablo işsizliğin giderek arttığı tablo.

Açık çağrı yapıyorum.

İşsizliği önlemek istiyorsanız bizim görüşlerimizi dinleyin. Bu politikalarla işsizlik önlenemez. Umarız bizim sözümüzü dinlerler ve 180 derecelik dönüş yaparlar.

"HAYIR ÇIKARSA"

Referandum sonucunda hayır çıkarsa ne olur? Kaos mu yaşanır? Tam tersine. Cumhurbaşkanı cumhurbaşkanlığını, Başbakan başbakanlığına, TBMM görevine devam eder..

"HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI"

"AYM'ye gitmeyeceğimiz" açıklamamız bazı çevrelerde hayal kırıklığı yarattı. Biz milletin ferasetine güveniyoruz. Sorun CHP, MHP, AKP sorunu değil. Sorun memleket sorunu. Milletimizi parlamentonun değerinin biliyor, yetkilerin tek adama verilmesinin nasıl felaket getireceğini biliyor.

"BAŞÖRÜTÜLÜ KIZIMIZI ZİYARET EDECEĞİM"

Şunu da ifade edeyim. Başörtülü bir kız kardeşimize yapılan saldırıyı kınamıştım. hiç kimsenin giyim tarzıyla uğraşmak gibi bir düşünveyi kafasından geçirmemelidir. Öğleden sonra aileyi ziyaret edeceğim.

(AYM kararı) Anlaşılan Binali ve Bahçeli bey hayal kırıklığına uğramışlar. Kendilerini AYM yerine koyup bunu ifade etmeleri beni şaşırtı.

(Evet çıkarsa) Bir kişi çıkacak bütün muhtarlıkları kapatacağım diyecek. Evet çıkarsa Türkiye Cumhuriyeti'ni ucu açık bir maceranın içine sokmuş oluruz. Ama biz milletimize güveniyoruz."

 

Yorumlar (0)