Kılıçdaroğlu'ndan TIR şoförü Yılmaz için 'iş' talimatı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TIR şoförü Malik Baran Yılmaz, "Beni virüs değil, sizin düzeniniz öldürür" dediği videoyu paylaşmasının ardından gözaltına alınan ve işinden kovulan Yılmaz hakkında talimat verdi.

GÜNDEM 15.06.2020, 13:40
Kılıçdaroğlu'ndan TIR şoförü Yılmaz için 'iş' talimatı

İktidarın koronavirüs kararlarına tepki gösteren TIR şoförü Malik Baran Yılmaz, yayınladığı videonun sosyal medyada viral olmasının ardından Hatay’da ‘kanuna uymamaya teşvik’ suçlamasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılmış ve işsiz kalmıştı.

Malik Baran Yılmaz, gözaltına alındıktan sonra işsiz kaldığını ve hâlâ iş bulamadığını anlatan yeni bir video yayınlamıştı.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı arayarak TIR şoförü Malik Baran Yılmaz'ın işe alınması hakkında talimat verdi.

Gazeteci Çağdaş Tolga Işık, Kılıçdaroğlu'nun Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'a verdiği talimatı sosyal medya üzerinden şöyle duyurdu:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu az önce Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı'nı arayıp TIR şöförü Malik Yılmaz'ın işe alınması için talimat verdi.

Yorumlar (0)