Kılıçdaroğlu'ndan aşılıyım reklam videosuna tepki:Kendi milletini aşağılayan bir bakanlığımız da oldu en sonunda!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, 'Go Türkiye' isimli seyahat rehberi platformunun yabancı turistler için hazırladığı reklam tepki topladı.

GÜNDEM 14.05.2021, 00:32
Kılıçdaroğlu'ndan aşılıyım reklam videosuna tepki:Kendi milletini aşağılayan bir bakanlığımız da oldu en sonunda!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun "Turistin görebileceği herkesi Mayıs sonuna kadar aşılayacağız" açıklamasının ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı da "Aşılıyım" yazılı reklam videosu yayınladı.


Kısa sürede sosyal medyada yayılan reklam filmine büyük tepki geldi. Yurttaşlar sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Türk halkının bu video ile aşağlandığını ifade ettiler.


Video şu şekilde paylaşıldı:
"Bu yaz güvenli bir tatil mi arıyorsunuz? Türkiye'ye gelin. Önceki yaz milyonlarca ziyaretçi, temiz tatil yerlerinde eğlencenin tadını çıkarmıştı. Bu yaz da bütün çalışanlarımızı aşıladık. Sterilize edilmiş tatil yerleri ve aşılanmış çalışanlar! Biz buna 'Turizm için Çifte Güvenlik' diyoruz. Konuklarımız ise buna 'Gönül Rahatlığı' diyor. Gelin ve güvenli cennetin; Türk sahillerinin tadını çıkarın"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda reklam videosuna tepki gösterdi.


İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun o paylaşımı:

Bayramı da milletimize zehir etmeyi başardınız. Kendi milletini aşağılayan bir bakanlığımız da oldu en sonunda! Turizm sektörünün bu gelirlere ihtiyacı var. Arada sırada liyakatlı birileriyle çalışsanız çok iyi olurdu.

Yorumlar (0)