KILIÇDAROĞLU, İSLAM ESERLERİ MÜZESİ'NİN AÇILIŞI İÇİN DOĞU'NUN YILDIZI ÇAT'TA

Çat Belediyesi tarafından yaptırılan İslam Eserleri Müzesi'nin açılışını yapacak olan Kılıçdaroğlu ardından Erzurum'daki kanaat önderleri ile ilde bir toplantı yapacak.

GÜNDEM 22.12.2018, 07:46 22.12.2018, 07:46
KILIÇDAROĞLU, İSLAM ESERLERİ MÜZESİ'NİN AÇILIŞI İÇİN DOĞU'NUN YILDIZI ÇAT'TA

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Türkiye'de bir ilke imza atarak yaptıkları İslam Eserleri Müzesi'nin açılışını bugün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yapacak. Kılıçdaroğlu tarihi açılışın ardından akşam ise Erzurum'daki kanaat önderleri ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirecek.

 

Sabah Erzurum Hava alanında Erzurum İl Başkanı, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç ve partililer tarafından karşılanacak Kılıçdaroğlu CHP Erzurum İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra İslam Eserleri Müzesi'nin açılışı için Çat'a geçecek. Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde de Erzurumda ilindeki kanaat önderleri ile bir toplantı yapacak. Kılıçdaroğlu' akşam tarifeli uçak ile Erzurum'dan ayrılacak.

 

CHP LİDERİ ARİF HİKMET KILIÇ'TAN ÖVGÜLERLE BAHSETMİŞTİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir grup toplantısında Çat’ta CHP’li belediye başkanı Arif Hikmet Kılıç’ın önemli işlere imza attığını belirtmişti. Kılıçdaroğlu, “Çat sadece Erzurum’un değil, Doğu’nun yıldızı haline geldi" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)