Kılıçdaroğlu: Bu ülkeye demokrasiyi, adaleti, hukuku getireceğiz

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya Hendek'te yaşanan havai fişek fabrikası patlamasında, abisini kaybeden kadının basına demeç vermesi engellenmek istendi. Kılıçdaroğlu, acılı kadının feryadını, "Söz veriyorum, bu düzeni değiştireceğiz!" diyerek paylaştı.

GÜNDEM 06.01.2021, 20:22 06.01.2021, 20:41
Kılıçdaroğlu: Bu ülkeye demokrasiyi, adaleti, hukuku getireceğiz

Kılıçdaroğlu "Sakarya'daki anneleri dinledim, feryatlarını ve çığlıklarını dinledim. Hak istiyorlar, adalet istiyorlar. İstanbul'daki öğrencilerin feryadını duydum. Onlar da hak istiyor, adalet istiyor okumak istiyor.

Herkese söz veriyorum, feryatlar son bulacak, bu ülkeye gerçekten demokrasiyi, adaleti ve hukuku getireceğiz. Bu memlekette açlık, yoksulluk olmamalı, mahkemeler sadece adaleti dağıtmalı." dedi.

"SADECE PARASI OLANLARIN MI HAKKI VAR?"

Yurttaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, "Herkese sözüm var. Bu ülkeye gerçekten demokrasiyi, adaleti, hukuku getireceğiz. Feryatlar artık son bulmalı. Bu ülkede feryat, açlık, yoksulluk olmamalı. Mahkemeler sadece ve sadece adalet dağıtmalı. Yoksulun hakkını, hukukunu savunmak bizim görevimiz. Bizim namus borcumuz. Bu ülkede fakir, fukaranın hakkı yok mu? Sadece parası olanların mı hakkı var? Herkesin hakkını hukukunu savunacağız. Bu düzeni değiştireceğiz" diye konuştu. 

"ADALETİ HEP BERABER GETİRECEĞİZ"

Türkiye'deki yurttaşların seslerini duyduğunu vurgulayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Bütün çığlıkları biliyorum. Annelerin de esnafın da öğrencilerin de üniversitedeki hocalarında... Bütün bu sorunları çözeceğiz. Bu sorunları çözmek benim boynumun borcu. Ben bunu yapacağım. Hiç kimse endişe etmesin. Bu ülkeye gerçek anlamda adaleti hep beraber getireceğiz" dedi. 

Yorumlar (0)