KILIÇDAROĞLU ALMANYA'DA YAŞAMINI YİTİREN MEVLÜDE GENÇ’İN AİLESİ İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İstanbul Milletvekili Yunus Emre’den oluşan CHP heyeti, Almanya’da bugün hayatını kaybeden Mevlüde Genç’in ailesini ziyaret etti.

GÜNDEM 31.10.2022, 01:31
KILIÇDAROĞLU ALMANYA'DA YAŞAMINI YİTİREN MEVLÜDE GENÇ’İN AİLESİ İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için Almanya’da bulunan CHP heyeti, 1993 yılında Solingen’deki ırkçı saldırıda ailesinden beş kişiyi kaybeden ve bugün yaşamını yitiren Mevlüde Genç’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP heyeti aracılığı ile Mevlüde Genç’in eşi Durmuş Genç ile telefonda görüştü ve başsağlığı diledi.

Edinilen bilgiye göre; CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İstanbul Milletvekili Yunus Emre’den oluşan CHP heyeti, Almanya’da bugün hayatını kaybeden Mevlüde Genç’in ailesini ziyaret etti.

Almanya’da düzenlenen ‘Yüzüncü Yıla Bir Adım-29 Ekim Cumhuriyet Balosu’na katılmak için Köln’de bulunan CHP heyeti, bugün Solingen geçerek, 1993 yılındaki ırkçı saldırıda 2 kızı, 2 torunu ile yeğeni öldürülen ve bugün yaşamını yitiren Mevlüde Genç’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu da CHP heyeti aracılığı ile Mevlüde Genç’in eşi Durmuş Genç ile telefonda görüştü ve başsağlığı dileklerini iletti.

Yorumlar (0)