banner773

Katilin Kan Donduran İfadesi Belli Oldu

Ordu’da balerin Ceren Özdemir’i evinin kapısının önünde kalbinden bıçaklayarak öldüren açık cezaevinden iki kez firar eden cinayet hükümlüsü Özgür Arduç’un ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısının ifadesinde kullandıkları sözler ise kan dondurdu. Katil zanlısı Arduç ifadesinde Ceren’i öldürdükten sonra “Sabah inşaatta kaldım. Yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 05.12.2019, 09:50 05.12.2019, 12:14
Katilin Kan Donduran İfadesi Belli Oldu

Katil zanlısı, ‘Bir bıçak darbesinde öldürebileceğim kişiler aradım' ifadesini kullandı. Cinayetten önce bir kapüşonlu mont satın aldığını ve cinayet günü Ceren Özdemir’i yaklaşık 4 kilometre takip ettiğini söyleyen zanlı, çantasını gasbetmeyi düşündüğü Özdemir’in kendisinden güçsüz olduğunu değerlendirip, evine kadar izlediğini belirtti. Katil zanlısı “Zıpkın almayı düşündüm. Ceren'i gözüme kestirdim, biraz takip ettim. Karşıma yaşlı adam çıktı, büfeye attım kendimi. Takip etmeye devam ettim, fırsat bulduğumda öldürdüm” ifadelerini kullandı.

“POLİSLERİ DE ÖLDÜRECEKTİM”

Olaydan sonra kaçtığını söyleyen katil zanlısı, “Yakalandığım sırada polisleri de öldürecektim. Ben benim olmayan her şeye sahip olmak istiyorum, kafama koyduğumu yapmak istiyorum” dedi.

‘CAMDA BİRİLERİNİ GÖRDÜM’ DEDİ

Şüpheli, evin önüne geldiğinde camda birisini gördüğünü ve panikleyerek Özdemir’e bıçakla saldırdığını ve çantasını da bu panikle alamadığını ileri sürdü.

PİŞMAN DEĞİLMİŞ!

Soğukkanlılıkla cinayeti anbean anlatan Arduç, kafasında birisini öldürmek olduğunu ve bunun için yola çıktığını, cinayeti işlemek için önce bir zıpkın almak istediğini ancak daha sonra bir bıçak aldığını da belirtti. İfadesinde Arduç’un “Yaptıklarımdan pişman değilim.” dediği öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE CİNAYET PLANLADI

Özgür Arduç’un, daha önce de birilerini öldürmek için planlar yaptığını, özellikle güçsüz olan kadınları seçtiğini, bazı kadınları takip ettiğini, ancak bu kişilerin kalabalığa karışmasından dolayı cinayeti gerçekleştiremediğini söylediği öğrenildi.

Cezaevine dönmediği günlerde bir alışveriş merkezinden alarmlarını söktüğü kıyafetler ve yine bazı iş yerlerinden de yiyecek çaldığını söyleyen şüpheli, bıçakla öldürdüğü Ceren Özdemir’i daha önce hiç tanımadığını ifade etti.

Yorumlar (0)