Kadın Kolları Genel Başkan Adayı Ayten Gülsever, hızlı başladı

Hafta başında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı Adaylığı konusunda düşüncelerini ileten Ayten Gülsever çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

GÜNDEM 11.01.2020, 10:30 11.01.2020, 10:32
Kadın Kolları Genel Başkan Adayı Ayten Gülsever, hızlı başladı

Kadın Kolları Genel Başkanlığı için yola çıkan Gülsever, çalışmalarına ilk olarak İç Anadolu'dan başladı. İlk gün Kırıkkale, Yozgat ve Kırşehir illerini ziyaret etti.

Gülsever'in İlk durağı CHP Kırıkkale İl Başkanlığı oldu. İl Başkanı Avukat Onur Yüksel Bozdağ, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Bakkal ve İl Gençlik Kolları Başkanları ile görüştü.
 

İl örgütündeki ziyaretinde bir açıklama yapan Gülsever şunları söyledi:


"Partimizin iktidara ulaşabilmesi için nitelikli kadrolara ihtiyacı var. Her seçim bölgesinin ihtiyaçları ve öncelikleri doğrultusunda yerelden genele uzanan bir anlayış sergilememiz lazım. Bu bağlamda örgütümüze dinamizim kazandıracak bir kadın kolları yapılanması gerekiyor.Ülkemizde yaşanan olumsuzluklardan en çok etkilenen kadınlarımız oluyor. İşsizlikten, tutun şiddet vakalarına bir çok alanda bu böyle. Biz kadınlarımızın rahat iş bulabildiği ve kadına şiddetin yaşanmadığı yaşam alanı mücadele etmek için çalışacağız. Bu anlamda kadın kollarımızın büyük bir görev düşüyor. Hedeflediğimiz örgütlü mücadelenin oluşması için bu yolda yol arkadaşlarımız desteği ile kararlı bir şekilde yürüyeceğimize inanıyorum"
Gülsever'in ikinci durağı Yozgat oldu.CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar ile görüştükten sonra Merkez İlçe Örgütü'nü ziyaret eden Gülsever Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Erbaş ve partililerle sohbet etti.

Yozgat İl Örgütü'nde bir açıklama yapan Gülsever şunları söyledi:


CHP yıllar sonra Yozgat'ta bir milletvekili çıkarttı. Bu başarının en büyük mimarı genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur.Bizde çıkmış olduğumuz bu yolda en az genel başkanımız gibi çalışıp katkı sunmamız gerekiyor. Bu mücadelenin temel ayaklarından biri de örgütümüzün tüm kademeleri ile birlikte etkin bir biçimde kordineli çalışmasıdır. Biz yeni dönemde kadın kollarımızla bu mücadelenin öncülerinden olacağız."
Son durak olarak Kırşehir İl Örgütünü ziyaret eden Gülsever İl Başkanı ve partililerle görüştü.Kırşehir'de 31 Mart seçimleri ile CHP'ye geçen belediyenin kazanılmasında örgütün mücadelesi ve dayanışmasına dikkat çekti.

Yorumlar (0)