İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARI, DEPREMZEDELERİN İHTİYAÇLARI İÇİN AFET DESTEK PLATFORMU KURDU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “İlk günden beri hem arama kurtarma çalışmalarında hem de yardım toplama faaliyetlerinde gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum. İYİ Gençlik'in hazırlamış olduğu www.afetdestek.com sitesinden güncel duruma siz de bakabilirsiniz” paylaşımını yaptı.

GÜNDEM 15.02.2023, 09:15
İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARI, DEPREMZEDELERİN İHTİYAÇLARI İÇİN AFET DESTEK PLATFORMU KURDU

İYİ Parti Gençlik Kolları, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından depremzedelerin ihtiyaçları için ‘Afet Destek Platformu’nu oluşturdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “İlk günden beri hem arama kurtarma çalışmalarında hem de yardım toplama faaliyetlerinde gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum. İYİ Gençlik'in hazırlamış olduğu www.afetdestek.com sitesinden güncel duruma siz de bakabilirsiniz” paylaşımını yaptı.

İYİ Parti Gençlik Kolları, Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde; Gaziantep, Hatay, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye ve Kilis illerini kapsayan depremden etkilenen depremzedeler için; barınma yeri, gıda erişimi, ilaç gibi ihtiyaçlarda yaşanılan erişim sorunun koordine edilmesi için bir internet sitesi kurdu. Bu siteden ve koordinasyon merkezinden hem depremzedelerin hem de depremzedelere yardım etmek isteyen vatandaşların faydalanabileceği bildirildi.

Depremden etkilenen şehirler başta olmak üzere tüm Türkiye genelindeki geçici akaryakıt noktaları, barınma yerleri, eczane, gıda dağıtım yerleri, mobil tuvalet, toplanma alanları, veteriner ve yardım toplama alanları gibi konumlara da bu platform üzerinden ulaşılabilecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de platforma ilişkin şu mesajı paylaştı:

“İlk günden beri hem arama kurtarma çalışmalarında hem de yardım toplama faaliyetlerinde gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum. İYİ Gençlik’in hazırlamış olduğu www.afetdestek.com sitesinden güncel duruma siz de bakabilirsiniz.”

Yorumlar (0)