İSMAİL SAYMAZ'DAN YENİ ŞAFAK YAZARINA:İSLAMCILIK UĞRUNA SAVAŞACAKSANIZ GİDİN SAVAŞIN BİZİ BULAŞTIRMAYIN

Gazeteci, yazar İsmail Saymaz, AKP yanlısı Yazar Yusuf Kaplan ve Gazeteci Hadi Özışık'a verdiği yanıtlarla yine ses getirdi.

GÜNDEM 15.11.2019, 11:49 15.11.2019, 12:21
İSMAİL SAYMAZ'DAN YENİ ŞAFAK YAZARINA:İSLAMCILIK UĞRUNA SAVAŞACAKSANIZ GİDİN SAVAŞIN BİZİ BULAŞTIRMAYIN

GAZETEKRİTİK/ÖZEL


Gazeteci, Yazar İsmail Saymaz, dün gece Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu "Nedir Ne değildir" programına konuk oldu.


Saymaz, AKP yanlısı Yazar Yusuf Kaplan ve Gazeteci Hadi Özışık'a verdiği yanıtlarla yine ses getirdi.

Türkiye'nin eksenini konusundaki tartışmaya yorum yapan Yusuf Kaplan'ın "Tasavvufun önünün kesilmesi, Türkiye'nin önünün kesilmesidir!" sözleri ve Sudan örneğini ile açıkladı. İslami yörüngeye geçilmesini ima eden Kaplan'a İsmail Saymaz şu sözlerle yanıt verdi.


İSLAMCILIK UĞRUNA SAVAŞACAKSANIZ GİDİN SAVAŞIN BİZİ BULAŞTIRMAYIN
Saymaz "Sizin dinsel ideolojik rüyalarınızın bedelini ülkem adına ben ödemek istemiyorum.Eğer İslâmcılık uğruna savaşacaksanız, gidin savaşın. Bizi bulaştırmayın. Biz 80 milyon iyiyiz böyle.Ama size sempati ile karşılayabiliriz. Fakat bizi karıştırmayın bu işlere.Çok ağır bedelini ödüyoruz." ifadelerini kullandı.

MEKTUBU ÇÖPE ATINCA ALKIŞLIYORSUNUZ ÇÖPTEN ÇIKARINCA YİNE ALKIŞLIYORSUNUZ

Bir başka ülkenin lideri beni aşağılayamaz, sen kürt düşmanısın diyemez, ekonomi mi tehdit edemez diyen Saymaz, "Hadi Özışık'a Kılıçdaroğlu'nun demeçlerine vakit ayırdığın kadar Trump'un aşağılayıcı tavırlarına vakit ayırmıyorsun" dedi.

Maalesef Hadi Özışık'ın da içinde bulunduğu cenah Cumhurbaşkanı'nın her hareketini olumlu bulduğu için çöpe attık diyincede alkışlıyorlar, çöpten çıkarınca da alkışlıyorlar. Muhatap almadık diyincede alkışlıyorlar, götürüp götürüp verincede alkışlıyorlar. Tutarlılık bu değil....Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Barış Pınarı Hareketi'nin bittiğini kimden öğrendi? Amerika'dan öğrendi.

2014'te bazı CHP'lilerin PYD ile ilgili  sözlerini kırparak hatırlatan yandaş gazeteci Hadi Özışık'a İsmail Saymaz hafıza tuttu. 


İşte Saymaz'ın Özışık'a verdiği o tarihi ders:


Bu dönemde hükümet Salih Müslim ve PYD ile görüştüğünü ve dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'nun teşekkürünüde hatırlattı.Bir an için bütün bu iddialardan doğru olduğunu kabul edelim. Tutarlılık şunu gerektirir;


İSTERLERKİ MUHALEFETİN HEPSİ KENDİNİ TERÖRİST HİSSETSİN
Bir kısım CHP'lileri bugün CHP'yi temsil etme noktasında bile olmayan kişilerin demeçlerinden alıntılar yaparak zamanından ve bağlanmından kopararak sadece bu açıklamalardan dolayı CHP'liler bazıları PKK sevici YPG sevici ilan ediyorsa, bundan 3 ay önce Abdullah Öcalan'ın mektubu okunduğunda, terörist kardeşi TRT kanalına çıkarılıp konuşturulduğunda; bundan 4 ay önce sırf kürt oyu alacağım diye buranın eski adı Kürdistan'dır denildiğinde bu sözler nasıl AKP'lilerin bazılarını PKK'lı yapmazsa, CHP'lilerinde bazılarının bağlamından koparılan sözleri onları YPG'li yapmaz. Yaparsa orda da yapar. Onları da yapar.Ama Hadi Özışık geleneksel böyledir. CHP'lilerden bazılarınkilerini alıntılayıp 15 milyon CHP'lilerin üzerine atar. İsterki muhalefetin hepsi kendisini evinde televizyon izlerken terörist hissetsin.


BÖYLE ADALETSİZLİK OLUR MU?
Abdullah Öcalan'ın mektubunu okutmak AKP'lilerin hangilerini bağlar? Osman Öcalan'ın  TRT'de konuşturulması AKP'lilerden kimi bağlıyor?Diyarbakır'da Binali Yıldırım'ın buraları Kürdistan'dı demesi kimi bağlıyor?AKP'lilerden kimi bağlıyor? Bunların hepsi CHP'lileri bağlıyorda orda AKP'yi bağlayan hiç kimse yok mu?AKP'den gelen milletvekili PYD'den gelen cenazeyi ziyaret edince birşey demiyorsun da Sezgin Tanrıkulu'nun gittiği cenaze terörist mi oluyor? Kemal Kılıçdaroğlu'nu PKK'lılar vuracak Artvin'de tarayacaklar PKK'lı mı oluyor şimdi?


Böyle adaletsizlik olur mu? Türkiye'de aylardır vatansever insanları,namusu ile bu ülkede yaşayan insanları sadece tercihlerinden ötürü muhalefetin yarısını itham altında bırakmak olur mu?

Yorumlar (0)