banner773

İsmail Saymaz'dan Sevda Noyan'a tokat gibi yanıt: Eğer darbeci arıyorsa gidip eşine sorsun

İsmail Saymaz, Sevda Noyan'a "Eğer darbeci arıyorsa komşusuna gitmesin.Sitede ki komuşularına musallat olmasın.Kocasına musallat olsun. Kocası biliyor kimin darbeyi yaptığını. En azından onların yol arkadaşı, onların ahpabı.Ekmeğini yedi onların. O biliyor." sözleri ile yanıt verdi.

GÜNDEM 09.05.2020, 00:11 09.05.2020, 01:00
İsmail Saymaz'dan Sevda Noyan'a tokat gibi yanıt: Eğer darbeci arıyorsa gidip eşine sorsun

AKP yandaşı Ülke TV kanalında Esra Elönü'nün Arafta Sorular programına katılan Sevda Noyan, canlı yayında muhalifleri ve komşularını ölümle tehdit etti.

BİZİM AİLE 50 KİŞİ GÖTÜRÜR
Sevda Noyan 15 Temmuz'da kimseyi öldüremedikleri için heveslerinin kursağında kaldığını ima ederek şunları söyledi:
"15 Temmuz kursağımızda kaldı, vallahi yapamadık istediklerimizi. Birazcık şeye denk geldik... Boş bulunduk. Yanlış anlaşılmasın doğru anlaşılsın. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Maddi ve manevi olarak çok donanımlıyız. Biz liderimizin yanındayız... Ve asla yedirmeyiz bu ülkede... Onun için ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede var hâlâ 3-5 (komşu), benim listem hazır."


ESRA ELÖNÜ HAYVAN BENZETMESİYLE ÖLÜM TEHDİDİNE DESTEK
Öte yandan programın moderatörü Esra Elönü de Sevda Noyan'ın skandal tehdidini "Dört ayaklarını denk alsınlar" diyerek desteldi.


İSMAİL SAYMAZ'DAN TOKAT GİBİ CEVAP
Sevda Hanım'ın tedirgin olmasına gerek yok.Onun komşusunu kesmesini gerektirecek bir durum olmayacak Türkiye'de. Merak etmesin. Zaten son darbeyi yapanlarda eşinin müzik yaptığı programdaydı.STV'de yıllarca program yaptı kendisi.Yıllarca fetva verdi.Eğer darbeci arıyorsa gitsin eşine sorsun.Eşi biliyor.Eşi yıllarca onlarla takıldı.Uzun yıllar STV'de şarkı söyledi ilahi söyledi.Eğer darbeci arıyorsa komşusuna gitmesin.Sitede ki komuşularına musallat olmasın.Kocasına musallat olsun. Kocası biliyor kimin darbeyi yaptığını. En azından onların yol arkadaşı, onların ahpabı.Ekmeğini yedi onların. O biliyor.

İKİ KADIN KAFA KAFAYA VERMİŞ KOMŞULARINI KESMEYİ PLANLIYOR
İşte düşünebiliyomusunuz canlı yayında iki tane kadın kafa kafaya vermişler darbeci olduklarını iddia ettikleri komşularını kesmeyi planlıyorlar.Bu RTÜK'te Atatürkçülerin tek kanalını bulmuş olmayan eylemden suç çıkartararak onu boğmaya çalışıyor.Alın buyrun Halk TV için yayınladığınız bildiri burada. Yayınladığınız bildirinin gereğini yaparsınız. Adilseniz buyrun uygulayın. Bakın insanlar komşuları hakkında neler planlıyorlar. Hiç bir suç işlememiş insanlar hakkında rahat rahat neler söylüyorlar. Sadece bu kadarla bitmiyor. Kavanozda mermi gösteren mi dersin... kalaşnikov tutan mı dersin... boğaz köprüsünden atmaya çalışan mı dersin... 

HALK TV'YE VERİLEN CEZA HUKUKSUZDUR
RTÜK neye müdahale edecek? RTÜK Atatürkçülerin kanalını bulmuş. Bir avuç izleyicisinin desteği ile ayakta duran bir televizyonu bulmuş onu boğmaya çalışıyor. Fatih Portakal tweet atmış. Ekonomik nedenlerle eleştiride bulunuyor. Bunlar olacak işler değil. Halk TV'ye verilen ceza hukuksuzdur.Bunun hukuksuz olduğunu sonuna kadar savunacağız. İnsanlar bir süre korkabilir. Bir süre daha korkacak. Ama burası Türkiye Cumhuriyeti kardeşim. Ve biz daha eşit daha adil yaşamak için bu cumhuriyeti kurdu.

Yorumlar (0)