İşçiler, yaşamına son veren arkadaşlarının cansız bedeninin yanında çalıştırıldı

Gebze'de bir işçi çalıştığı yerde yaşamına son verdi. İşçi'nin geçim sıkıntısı nedeniyle yaşamına son verdiği ileri sürülürken diğer işçiler savcı gelene kadar arkadaşlarının cansız bedeni yanında çalıştırıldı.

GÜNDEM 20.02.2020, 11:58
İşçiler, yaşamına son veren arkadaşlarının cansız bedeninin yanında çalıştırıldı

Kocaeli Dilovası'nda bulunan Corazon Ambalaj fabrikasında, Bayram Kömürcü adlı işçinin depoda yaşamına son verdiği iddia edildi.
Evrensel'in haberine göre Bayram Kömürcü'nün arkadaşları, "Bugün, geçici çalıştığımız yerde arkadaşımız kendini asarak hayatına son verdi. Bu sabah iş başı yaptıktan sonra, depoda bulundu. En kötüsü savcılık gelene kadar biz arkadaşımızın cansız bedeni orada dururken çalıştık. Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Biz çalışmaya devam ettik. Psikolojimizi bozdular " dedi. Arkadaşları intihar nedenini, "ekonomik ve ailevi sıkıntılar yaşaması" olarak açıkladı.

Corazon Ambalaj daha önce Debant Plastik olarak faaliyet gösteriyordu. Debant Plastik de onlarca işçinin mağduriyeti ile gündeme gelmişti. Haftalar önce Gebze'de bulunan Farba fabrikasında çalışan bir işçi de yaşamına son vermişti. 

Yorumlar (0)