banner773

İmamoğlu ve Yavaş'tan Elazığ depremi mesajı:Her türlü yardıma hazırız

Elazığ'da 6,8 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarından Elazığ'a desteğe hazırız mesajları geldi.

GÜNDEM 24.01.2020, 21:41 24.01.2020, 22:51
İmamoğlu ve Yavaş'tan Elazığ depremi mesajı:Her türlü yardıma hazırız

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 20:55'te 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi daha sonra depremin büyüklüğünü 6.5 olarak güncelledi. Şırnak, Mardin, Diyarbakır'da ve birçok ilde hissedildi. Öte yandan 21:08'de 5.4 büyüklüğünde bir deprem daha gerçekleşti.
AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada, "Ekiplerimiz saha çalışmalarına başladı, gelişmeleri takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Elazığ Belediye Başkanı, "Şu ana kadar korkulacak bir durum yok." dedi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Elazığ Sivrice'de 6.8 büyüklüğünde gerçekleşen depremde, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

CHP'Lİ EROL'DAN AÇIKLAMA

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol yaptığı açıklamada, "Elazığ Sivrice merkezli depremle ilgili yetkililerle irtibat halindeyim. Ankara’dan Elazığ’a geçmek üzere yola çıktık.
Aynı zamanda İstanbul,Ankara, izmir , Mersin ve Adana Büyükşehir Belediyelerine bağlı ekipler deprem bölgesine doğru yola çıktı." ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'DAN ELAZIĞ'A DESTEK MESAJI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda Elazığ depremi nedeniyle vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletirken iki büyükşehir başkanıda Elazığ'a yardıma hazır olduklarını belirttiler.

Yorumlar (0)