İmamdan ilginç bağış toplama yöntemi!

Kocaeli’de bir cami imamı ve din adamları dernek başkanı, koronavirüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı kampanyaya bağış toplamak için ilginç bir yöntem buldu.

GÜNDEM 05.04.2020, 16:53 05.04.2020, 17:13
İmamdan ilginç bağış toplama yöntemi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu süreçte “Biz bize yeteriz Türkiye” sloganı ile bir bağış kampanyası başlattı. Kimi isimler bu bağış kampanyasına maddi ve manevi katkı sunarken kimi isimler ise Avrupa’yı örnek gösterdi.

KocaeliBarışGazetesi'nde yer alan habere göre; Adı bir dönem AKP’den belediye başkan aday adaylığı için geçen ancak böyle bir başvurusu olmayan, Başiskele Din Görevlileri Dernek Başkanı Kadir Çelikiz, sık sık Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanı ile çektirdiği fotoğrafları sosyal paylaşım sayfasında paylaşmasıyla biliniyor. İmam Çelikiz,  “Biz bize yeteriz Türkiye” sloganı ile başlatılan bağış kampanyasına destek için ilginç bir yöntem buldu ve sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Gündem de koronavirüsten can kaybı sayılarıyla ilgili çelişkili haberler dönerken Kocaeli imamı gerçekleri görmek için 8119'a KORONA yaz gönder cebine gelsin diyerek bir paylaşımda bulundu.

 Sosyal medya sayfasında yaptığı paylaşımda SMS ile 10 liralık yardım gönderilen mesajı farklı bir şekilde sunan Çelikiz’ın paylaşımı şöyle: “Ölü sayısı gizleniyor diyenler; Gizlenen ölü sayısını öğrenmek için, KORONA yaz, 8119 gönder bilgiler cebine gelsin…” Çelikiz'in aynı zamanda eşiyle birlikte birer maaşlarını bağışladığı öğrenildi. 


 

Yorumlar (0)