İlçe Milli Eğitim Müdüründen okul müdürlerine skandal yazı!

MEB, ortaokullar ve liseler için seçmeli ders tercihlerinin 4-22 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacağını açıklarken, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden okul müdürlerine whatsapp üzerinden mesaj gönderildi. Açıklamada, öğrencilerin seçmeli ders konusunda dini derslere yönlendirilmesi gerektiği yer aldı.

GÜNDEM 03.01.2021, 12:46 03.01.2021, 12:52
İlçe Milli Eğitim Müdüründen okul müdürlerine skandal yazı!

Bornova İlçe Milli Eğitim Müdüründen Okul Müdürlerine seçmeli ders mesajı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ortaokullar ve liseler için seçmeli ders tercihlerinin yapılacağı tarihi açıkladı. 4-22 Ocak tarihleri arasında başlayacak bu süreç öğrenciler ve veliler tarafından merakla beklenirken, Bornova'da bu konuyla ilgili bir olay yaşandı.

İz gazetesinin haberine göre; mesajda, "Sayın müdürlerim hepinize hayırlı günler diliyorum. Malumunuz olduğu üzere 04-22 Ocak tarihleri arası, seçmeli derslerin belirlenmesi sürecidir. Bu süreçte özellikle 4-5-6-7-8-9-10 ve 11. Sınıflarda okuyan öğrencilerin ders seçiminde rehber öğretmenleri, sınıf öğretmenleri, okul müdürleri ve veliler belirleyici olacaktır. Evlatlarımızın milli, manevi ve ahlaki açıdan donanmaları ve yetişmeleri için mutlaka doğru seçim yapmalarına yardımcı olalım. Bu konuda siz sayın ilçe müdürlerimizin rolü de belirleyici olacaktır. Kur’an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı, Temel Dini Bilgiler derslerinin seçiminde desteklerinizi ve öncü olmanızı bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (0)