İbrahim Kalın paylaşımı için Melih Gökçek'ten komik savunma

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter'daki hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Melih Gökçek bu paylaşımı saniyeler sonra sildi.

GÜNDEM 16.03.2017, 13:41 16.03.2017, 13:41
İbrahim Kalın paylaşımı için Melih Gökçek'ten komik savunma

AKP'nin eski ağır toplarından Bülent Arınç'la karşılıklı açıklamaları gündemdeki yerini koruyan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün gece saatlerinde bir kez daha Twitter'ın gündemine oturan isim oldu.

 

Cumhuriyet’te yer alan habere göre,  Bir internet sitesinde Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile ilgili haberi paylaşan Melih Gökçek, bu haberi paylaşırken "İB. KALIN" diye yazdı. Melih Gökçek'in paylaştığı haberde, "Recep Tayyip Erdoğan’ın baş danışmanı İbrahim Kalın, CIA raportörü çıktı" ifadeleri yer alıyordu.

 

[Haber görseli]

 

 

KOMİK BAHANE: YANLIŞ TUŞA BASMIŞIM

 

Melih Gökçek olay yaratan paylaşımının haber olmasının ardından yine Twitter hesabından bir açıklama yaptı. "FETÖ'cü alçakların İbrahim Kalın kardeşimle ilgili daha önce yaptıkları haberi tekrar gündeme getirmek istediklerini gördüm. İbrahim'e bu linki direkt mesaj atmaya çalışırken sehven yanlış tuşa basmışım mesaj genele düştü" diye yazan Melih Gökçek, "Kimse bundan bir ekmek çıkartmaya kalkmasın... İbrahim Kalın kardeşimle de konuştum. Fetocuların ilk defa Taraf gazetesinde dile getirdikleri bu yalan ve alçak haberin hiçbir kıymeti yoktur. Fetocular attığınız bu iftiraların içinde kendiniz boğulacaksınız" ifadelerine yer verdi.

 

"YANLIŞ TUŞ" DİYOR AMA "İB.KALIN" DİYE YAZDI

 

Melih Gökçek, "Yanlış tuşa bastım" diye savunma yapması 'komik' bulundu. Haberin Gülen cemaatine yakın olduğu bilinen sitede aylardır durduğu ortaya çıktı. Twitter yorumcuları, yanlış tuş derken, Gökçek'in feyk hesabı yerine kendi hesabından paylaştığını, yanlış tuşa basan birinin "İB.KALIN" diye başına yazı yazmaması gerektiğini iddia etti.

Yorumlar (0)