İBB’den sanatçılara destek​!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, plastik sanat alanıyla ilgilenen sanatçılar için 'Sanat Pazarı' isimli bir proje başlatıyor. Projede yer almak isteyen sanatçılar 14 Ekim'e kadar başvurularını yapabilecek.

GÜNDEM 12.10.2020, 16:11
İBB’den sanatçılara destek​!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), koronavirüs nedeniyle çalışmalarına ara vermek zorunda kalan sanatçılara destek olmak amacıyla düzenlediği 'Sanat Sizden Mekan Bizden' projesi kapsamında sahne sanatları alanında emek veren sanatçılara verdiği desteğin ardından şimdi de plastik sanat alanıyla ilgilenen sanatçılar için 'Sanat Pazarı' projesini hayata geçiriyor.

ONLİNE BAŞVURULAR BAŞLADI

İBB Kültür Daire Başkanlığı, resim, heykel, seramik, fotoğraf, hat-tezhip-minyatür gibi sanat dallarında çalışmalar yapan sanatçıların eserlerini, İstanbullularla buluşturacak “Sanat Pazarı”nda yer almak isteyenler için online başvuruları almaya başladı.

23-24-25 Ekim tarihlerinde yapılacak “Sanat Pazarı’nda eserlerinin yer almasını isteyen sanatçılar 14 Ekim saat 00.00’a kadar kultur.istanbul/sanat-pazari/ adresinden başvurularını yapabilecek. Eserler İBB’nin belirlediği alanlarda İstanbullularla buluşacak.

Yorumlar (0)