Habertürk'ün sansürüne Erkan Baş'tan yanıt: Daha çok görüşeceğiz adımı öğrenmenizi tavsiye ederim

TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem ikinci devre Meclis Başkanı’nı seçmek için bugün toplandı. Habertürk TV, Meclis Başkanlığı seçimi için bugüne kadar açıklanan tüm partilerin adaylarını sayarken TİP Genel Başkanı Erkan Baş’ın ismini söylemedi. Baş, Habertürk’ün sansürüne, “Daha çok görüşeceğiz, adımı öğrenmenizi tavsiye ederim” sözleriyle yanıt verdi.

GÜNDEM 07.07.2020, 16:09
Habertürk'ün sansürüne Erkan Baş'tan yanıt: Daha çok görüşeceğiz adımı öğrenmenizi tavsiye ederim

Meclis Genel Kurulu, yeni Meclis Başkanı’nı seçmek için bugün saat 15.00’da toplandı. Meclis Başkanlığı için AKP’den Mustafa Şentop ile Abdullah Güler, CHP’den Haluk Koç, HDP’den Erol Katırcıoğlu, İYİ Parti’den İmam Hüseyin Filiz, TİP’ten Erkan Baş aday oldu.

Kılıçdaroğlu: Sizin yediğiniz yemek değil sizin yediğiniz insan eti

Meclis Başkanlığı için yayın yapan Habertürk ise Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş’ın ismini saymadı. Baş, Habertürk’ün sansürüne karşılık, “Merhaba Habertürk, Ben Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş.  5 aday var diye yazıp 4’ünü sayarken adını anmadığınız 5. aday. 23 Nisan günü TBMM kürsüsünde konuşurken canlı yayını kestiğiniz kişi. Daha çok görüşeceğiz, adımı öğrenmenizi tavsiye ederim” şeklinde yanıt verdi.

Yorumlar (0)