Gökhan Günaydın'dan "Tarım Zirvesi" açıklaması

30 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında, “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi” İstanbul’da, Avrasya Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek.160 belediye, 300 kooperatifin katılacağı Zirve’de CHP’li belediyelerin çalışmaları tanıtılacak ve CHP 2024-2028 Tarım Programı açıklanacak.

GÜNDEM 28.09.2021, 10:56
Gökhan Günaydın'dan "Tarım Zirvesi" açıklaması

CHP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydın, “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi” hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

İşte o paylaşım:

30 Eylül - 2 Ekim 2021 tarihleri arasında, “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi” İstanbul’da, Avrasya Gösteri Merkezi’nde düzenleniyor.

CHP Yerel Yönetimler ve Tarım Komisyonu üyesi milletvekili arkadaşlarımız yanında, İBB’nin özverili katkılarıyla düzenlenen Zirve’ye, 160 CHP’li belediye ve 300 kooperatif katılıyor.

6 ayı aşkın süredir harcanan emeklerin somut şekle dönüşmesini görmek çok güzel. Bugün Zirve alanını gezerek stantların kurulumuna ilişkin son durumu inceledik, eksiklikleri giderdik. Çarşamba gecesine her şey hazır olacak.

Zirve sırasında CHP’li belediyelerin tarım sektörü ve üreticiye verdikleri destekler yanında, sosyal yardım ve hizmetleri de kamuoyuna tanıtılacak.

Ayrıca, CHP’nin 2024-2028 döneminde uygulayacağı tarım politikaları da açıklanacak.

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri, örgütler, 11 Büyükşehir, 10 il ve ilçe belediye başkanlarının katılacağı fuar siyasetin şekilleneceği önümüzdeki dönem açısından büyük önem taşıyor.

Çünkü seçmen, siyasi polemikler yerine, Türkiye’nin giderek artan sorunlarının çözümüne yönelik program ve irade bekliyor.

Zirve’nin yararlı olmasını diler, tüm dostları katılıma davet ederim.

Dayanışma, bilgi ve ahlakla çağdaş kentleri, çağdaş Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz..

Yorumlar (0)