Genç Kızı Başından Vuran Cani Yakalandı

Antalya'da yol kenarında ağır yaralı olarak bulunan 16 yaşındaki R.A.'yı silahla vurduğu tespit edilen H.İ.S. jandarma tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

GÜNDEM 16.12.2019, 13:30
Genç Kızı Başından Vuran Cani Yakalandı

Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Sarılar Mahallesi’nde cumartesi gecesi silahla ateş edildiği ihbarı yapıldı. Bölgeye giden İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yol kenarında silahla başından ve karnından vurulmuş halde bir kız buldu.

Manavgat Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alınan yaralı kızın R.A. olduğu tespit edildi. Durumu ağır olan R.A., Manavgat’taki müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. R.A.’nın sağlık durumu ciddiyetini korurken, saldırganı belirlemek için Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı geniş çaplı araştırma başlattı.

Görgü tanıkları ve çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelinin H.İ.S. olduğunu belirledi. Takibe alınan H.İ.S.’yi dün akşam Manavgat’ın Eskihisar Mahallesi’nde yakalanarak, gözaltına alındı.

ZANLININ ANNESİ “KENDİNİ YAKTIN” DİYE BAĞIRDI

H.İ.S. adliyeye getirilirken annesi, “Kendini yaktın” diye bağırdı. Olay sırasında H.İ.S.’nin yanında, otomobilde biri kadın iki kişi daha olduğu, jandarma ekiplerince gözaltına alınan bu kişilerin, işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi. H.İ.S.’nin, ilk ifadesinde, anlık öfkeyle R.A.’yı vurduğunu ve kendisini kimsenin yönlendirmediğini söylediği öğrenildi.

ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNDA KALDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

R.A.’nın babası Muharrem A. ise H.İ.S.’nin, kızını öldürmeye teşebbüs ettiğini söyleyerek, “Kızım hayat doluydu, neşeliydi. Bu cani, kızımı öldürmeye teşebbüs etti. En ağır cezanın verilmesini istiyorum. Kızımın hayati tehlikesi devam ediyor. Antalya’da ameliyat olacak. Ben de Antalya’ya gidiyorum” dedi. Öte yandan R.A.’nın Antalya Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kaldığı iddia edilmişti.

Yorumlar (0)