Gelecek Partisi'nden Sevda Noyan'a tepki:31 Mart'ta da planlarınız vardı ama milletin tokadını yediniz. Daha kötüsü geliyor!

AKP yandaşı Ülke TV kanalında Esra Elönü'nün Arafta Sorular programına katılan Sevda Noyan, canlı yayında muhalifleri ve komşularını ölümle tehdit etti.Gelecek Partisi'nden bu tehdide tepki geldi.

GÜNDEM 09.05.2020, 02:39
Gelecek Partisi'nden Sevda Noyan'a tepki:31 Mart'ta da planlarınız vardı ama milletin tokadını yediniz. Daha kötüsü geliyor!

Gelecek Partisi PİK Eğitim Politikaları Başkanı, emekli büyükelçi, YÖK eski başkanı Yusuf Ziya Özcan KRT'nin haberinin altına şu yorumu yaptı:

Bunları tasarlıyorsunuz, güzel. (Ayrıca bu bir suçtur) Bir de milletin seçimleri kaybettiğinizde size ne yapacağını düşünün. Milletin iradesinin önünde kimsenin duramayacağını göreceksiniz. 31 Mart'ta da planlarınız vardı ama milletin tokadını yediniz. Daha kötüsü geliyor.

NE OLMUŞTU?


AKP yandaşı Ülke TV kanalında Esra Elönü'nün Arafta Sorular programına katılan Sevda Noyan, canlı yayında muhalifleri ve komşularını ölümle tehdit etti.

BİZİM AİLE 50 KİŞİ GÖTÜRÜR
Sevda Noyan 15 Temmuz'da kimseyi öldüremedikleri için heveslerinin kursağında kaldığını ima ederek şunları söyledi:
"15 Temmuz kursağımızda kaldı, vallahi yapamadık istediklerimizi. Birazcık şeye denk geldik... Boş bulunduk. Yanlış anlaşılmasın doğru anlaşılsın. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Maddi ve manevi olarak çok donanımlıyız. Biz liderimizin yanındayız... Ve asla yedirmeyiz bu ülkede... Onun için ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede var hâlâ 3-5 (komşu), benim listem hazır."


ESRA ELÖNÜ HAYVAN BENZETMESİYLE ÖLÜM TEHDİDİNE DESTEK
Öte yandan programın moderatörü Esra Elönü de Sevda Noyan'ın skandal tehdidini "Dört ayaklarını denk alsınlar" diyerek desteldi.

Yorumlar (0)