Gaziantepspor Başkanı'ndan Akşener'e tehdit

Gaziantep Spor Başkanı Hasan Şahin, İyi Parti’nin cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’i sosyal medya hesabı üzerinden tehdit etti. Şahin, Gaziantep’teki mitinginde Gaziantepspor atkısı takan Akşener için “Seni bu atkıya kurban ederim” derken; eski Gaziantep Milletvekili ve İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ da yaşananlara tepki gösterdi.

GÜNDEM 04.06.2018, 13:36 04.06.2018, 13:36
Gaziantepspor Başkanı'ndan Akşener'e tehdit

 

T24'te yer alan habere göre, TFF 1. Lig'i son sırada tamamlayan Gaziantepspor’un 2. Lig'e düşmesinin ardından 12 Mayıs'ta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda başkan seçilen Hasan Şahin, kişisel Twitter’dan hesabından, ”Gaziantep atkısını herkes takabilir teröristler hariç. fetöcü Meral Akşener seni bu atkıya kurban ederim" paylaşımında bulundu.

"Şakşakçıların çanak tutması çok acı"
Şahin, tepkilerin ardından yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:

“Saygıdeğer Gaziantepspor taraftarları, ben kulübüm için milletvekilliği teklifini red ettim, ve siyaset yapmayacağımı beyan etmiştim. Gaziantepspor üstünde siyaset yapmak isteyen kişilereydi mesajım hangi lider olursa olsun o atkıyı takmasanı biliyorsa dibe vurmuş olan kulübe destek

“Gaziantepspor tüm partilerin ve şahısların üstündedir gerçek taraftar kulübünü siyasetçilere yem etmez iyi parti bu mesajları yazarken şakşakçıların çanak tutması çok acı Gaziantepspor, renkleri kutsaldır bir daha söylüyorum terörisler Kulübümüzü siyasete alet edemezler.”

İyi Partili Özdağ: Adam taklidi yapan onu da iyi yapamayan bu kişi...
Şahin’in tweet’ine binlerce tepki yorumu gelirken, eski Gaziantep Milletvekili ve İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ da “427 takipçisi olan ve adam taklidi yapan onu da iyi yapamayan bu kişi Sayın Akşener'e fetöcü terörist demiş.Zavallı terbiyesiz yaratık sana söylenecek her laf israf olur" dedi.

Yorumlar (0)