Gazeteci Sevilay Yılman, Kılıçdaroğlu'na saldırıya tepki ve Madımak hatırlatması

Ankara'da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya tepkiler gelmeye devam ediyor. Gazeteci, Yazar Sevilay Yılman'da Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı sert bir tepki gösterdi.

GÜNDEM 21.04.2019, 18:15
Gazeteci Sevilay Yılman, Kılıçdaroğlu'na saldırıya tepki ve Madımak hatırlatması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit sözleşmeli piyade er Yener Kırıkcı'nın cenaze namazının ardından bir grup tarafından yumruklu saldırıya uğradı.
Habertürk yazarı Gazeteci Sevilay Yılman, sosyal medya hesabı üzerinden bu saldırıya sert tepki gösterdi.

Müessif protesto mu? 
Ankara Valiliği'nin "Çubuk ilçemizde icra edilen şehit cenazesi töreninde CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’na yönelik müessif protesto eyleminin önlenmesine yönelik gerekli güvenlik tedbirleri alınmış olup olayın sorumluları hakkında yasal işlemlere başlanılmıştır" paylaşımda bulunmuştu.


Yılman "Sayın Ankara Valiliği... Bu ifadeyi kullanarak Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı yapılan bu açık linç girişimini basite indirgediğinizi hatırlatırım... Devlet adına meseleyi daha ciddi boyutta aldığınızı göstermeniz için bu ifadeyi düzeltmenizi öneriyorum..." diyerek Ankara Valiliği'nin bu paylaşımına tepki gösterdi.


Madımak'ı hatırlattı
Yılman CHP Liderine yönelik linç girişimi ve "yakın bu evi" çağrılarını Madımak'ı hatırlatarak tepki gösterdi.
Yılman yaptığı diğer bir paylaşımda ise, "Resmen #madımak ın yeni sürümü oldu. Allah korudu ama korumasa ne olurdu deyip, başta;  “Yakın o evi!” diye bağıran o alçak kadının ve insanlara Kemal Kılıçdaroğlu’nu linç ettirmek isteyen provokatörlerin derhal gözaltına alınması ve hakettiği biçimde hesap sorulması lazım!" diyerek tepki gösterdi.


 

Yorumlar (0)