Futbol Zirvesi'nde gergin anlar

Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ortaklığında bu yıl ikincisi düzenlenen Futbol Zirvesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla Haliç Kongre Merkezi'nde başladı.

GÜNDEM 20.03.2017, 15:59 20.03.2017, 15:59
Futbol Zirvesi'nde gergin anlar

Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ortaklığında bu yıl ikincisi düzenlenen Futbol Zirvesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla Haliç Kongre Merkezi'nde başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması sonrasında, kulüp başkanları ile toplu fotoğraf çekilmesi sırasında yaşanan gerginlik dikkat çekti.

 

Birgün’de yer alan habere göre,  Fotoğraf çektirilmesi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören yer alıyordu. Aziz Yıldırım önce Yıldırım Demirören’in yanına gelmek istemedi, ancak ısrarlar üzerine Yıldırım Demirören’in yanında durdu. Fotoğraf sonrasında Aziz Yıldırım’ın, Yıldırım Demirören’le sert bir dille konuşması da dikkat çekti. Sonrasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Erdoğan'ın isteğiyle el sıkışıp kucaklaştı.

 

 

Bir başka iddiaya göre ise, Aziz Yıldırım, Dursun Özbek’le el sıkışmasının ardından, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile de el sıkışmasını Aziz Yıldırım’dan rica etti. Yıldırım bu talebi reddetti.

Yorumlar (0)