Filiz Tekin’in ölümüyle ilgili tutuklanan eşi serbest bırakıldı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Filiz Tekin'in ölümüyle ilgili tutuklanan eşi için yeni karar... İHA'nın haberine göre İzmir Adli Tıp Kurumu ve Ege Üniversitesi Hastanesi'nin raporları üzerine İ.T., mahkeme kararıyla serbest bırakıldı.

GÜNDEM 18.09.2020, 16:08
Filiz Tekin’in ölümüyle ilgili tutuklanan eşi serbest bırakıldı

İzmir’in Ödemiş ilçesinde tarlalarda işçi olarak çalışan, 2 çocuk annesi Filiz Tekin (38), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Tekin’in ölümüyle ilgili darp iddiası nedeniyle, eşi İ.T. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

RAPOR ÇIKTI

İHA’nın haberine göre İzmir Adli Tıp Kurumu ve Filiz Tekin’in yaşam mücadelesini kaybettiği Ege Üniversitesi Hastanesi’nden çıkan adli sağlık kurulu raporlarında Filiz Tekin’in menenjite bağlı yüksek ateşten yaşamını kaybettiği tespiti yapıldığı belirtildi. Filiz Tekin’in vücudunda travmatik bulgu, kesici delici alet ve ateşli silah yarası, boğma gibi bir bulgu olmadığını da bildirdi.

İ.T.’nin avukatı, raporları yetkili makamlara sunarken, cezaevinde tutuklu bulunan şüpheli İ.T., mahkeme kararıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)