Fatih Tezcan'ın, Sedat Peker ile ilgili sözleri gündem oldu

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamaları ardından Süleyman Soylu tarafından hedef alınması üzerine AKP'liler Peker'i övdükleri tweetleri silmeye başladı. Fatih Tezcan'ın Peker'i kahraman ilan ettiği gönderisi gündem oldu.

GÜNDEM 10.05.2021, 14:14 10.05.2021, 14:23
Fatih Tezcan'ın, Sedat Peker ile ilgili sözleri gündem oldu

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker yayınladığı 3 video ile eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'a ve Pelikan örgütüne suçlamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in suç örgütü lideri olduğunu söyledi. Bakanlık, "’İş insanıyım, bu işlerden çekildim’ demesine rağmen, organize suça yönelik faaliyetleri tespit edilmiştir. Anılan kişi ülkemize getirilip adalete teslim edilinceye kadar sürecin takibi sağlanacaktır." açıklamasını yaptı.

Bu açıklamaların ardından AKP'li isimler Peker'i övdükleri tweetleri silmeye başladı. Atatürk düşmanlığı ile bilinen Fatih Tezcan'ın Peker'i kahraman ilan ettiği gönderisi de gündem oldu.

Tezcan o tweetinde, "Teöristler, Sedat Peker'e mafya diyor" ifadeleri yer aldı.

İşte Tezcan'ın o tweeti:

Tezcan, Peker Şubat ayında yurt dışına çıktığında da sahip çıkmıştı. Son operasyonlardan sonra Tezcan sessizliğe büründü. Bunun üzerine çok sayıda twitter kullanıcısı, Tezcan'a, "ne oldu?" diye sordu.

Tezcan ise, "Bize her gün başka bir gündemi gösterip, neden konuşmuyorsun, diyenler var. Bunlar takipçilerimiz değil.
Takipçilerimiz bilirler ki
biz bir konuyu analiz ediyorsak bildiğimiz vardır ve
bir konuda susuyorsak yine bildiğimiz vardır.
Sâkin kalın.
Henüz erken.
Hatalar var.
Konuşulur." demekle yetindi. 

Yorumlar (0)