Fahrettin Koca, 'sosyal mesafe' kuralına uymadı! Fotoğrafları sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Her fırsatta 'kalabalıktan uzak durun', 'sosyal mesafeye uyalım' gibi sözler söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, YÖK Başkanı Yekta Saraç'ın babası Muhammed Emin Saraç'ın cenazesinde ortaya çıkan fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

GÜNDEM 22.02.2021, 13:12 22.02.2021, 13:21
Fahrettin Koca, 'sosyal mesafe' kuralına uymadı! Fotoğrafları sosyal medyayı ayağa kaldırdı

 Her fırsatta 'kalabalıktan uzak durun', 'sosyal mesafeye uyalım', 'evlerinizde kalın' gibi sözler sarf eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, YÖK Başkanı Yekta Saraç'ın babası Muhammed Emin Saraç'ın cenazesinde ortaya çıkan fotoğrafı olay yarattı.

Sosyal medya kullanıcıları, 'Sokağa çıkma kısıtlaması'nın olduğu gün düzenlenen cenazenin kalabalık olmasını eleştirirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da cenazede olduğu kareler ortaya çıktı. Ortaya çıkan karelerde, cenaze ve nikahlara 30 kişi sınırı koyan Sağlık Bakanlığı'nın kararına da uyulmadığı görüldü.

Fahrettin Koca'nın herkesi uyardığı halde kalabalıktan kaçmaması ve bununla beraber sosyal mesafeye uymaması sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre; Kullanıcılar 'siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?', 'herkes dışarılarda biz neden evimizde hapis kaldık?' gibi sözlerle Fahrettin Koca'ya tepki gösterdi. 

Yorumlar (0)