Fahrettin Koca'dan flaş açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açıklama yapacağını duyurdu. Bakan beklenen paylaşımı yaptı.

GÜNDEM 23.04.2021, 17:10 23.04.2021, 17:34
Fahrettin Koca'dan flaş açıklama

Koca, Twitter hesabından, "Saat 16.15’te bir açıklama yapacağım" demişti. Bakan'dan beklenen paylaşım geldi.

İşte Bakan Koca'nın 16:15'te yaptığı o açıklama:

Bakan Koca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Sağlık Bakanlığı koltuğunu küçük bir çocuğa bıraktı. 

Çocuk Bakan, "Kıymetli vatandaşlarım, öncelikle öncelikle hepnizin ellerinizden öpüyorum. Umarım herkes ellerini yıkamıştır. Bildiğiniz gibi bir yıldır koronavirüsle mücadele ediyoruz. Beni tanımadığınız günlere dönmek istiyorsunuz farkındayım. İnanın bunu bende çok istiyorum. Çalışmalarımız da bu yönde zaten. Ben de çok bunaldım. Minik kalbim artık dayanamıyor. Bu mücadeyi verirken yeri geldi okulumuzdan yeri geldi oyun parklarından feragat ettik. Evimiz okulumuz, evimiz oyun alanımız oldu. Hatta en son bayramda dedemlere gidemedik. Umarım dedem harçlıklarımı biriktiriyordur. Canım Dedem" dedi.

Çocuk Bakan sözlerini şöyle sürdürdü:

Şimdi herkesten bir ricam olacak. Sırası gelen herkes aşısını olsun. Yoksa aşıdan korkuyor musunuz? Aşıdan çocuklar bile korkmuyor. Bence siz aşı olursanız okullarımız açılacak. Ben de arkadaşlarıma kavuşacağım. Arkadaşım Yasinm'i çok özledim. Siz saygı değer büyüklerimizin maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyduğunuzu görünce mutlu oluyorum. Bu zorlu mücadeleye verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyorum. 

Bu arada sevigili arkadaşlarımın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tebrik ediyorum. Bize bu bayramı hediye eden Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ile anıyorum. Hoşça kalın.

Bakan Koca da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Yorumlar (0)