banner758

Eve çağrılan berberden kaptığı koronavirüs sonrası hayatını kaybetti

Diyarbakır'da yatalak eşi için eve berber çağıran kadın ve eşi corona virüse yakalandı. 76 yaşındaki adam 7 günlük yoğun bakım savaşını kaybetti.

GÜNDEM 12.06.2020, 15:26
Eve çağrılan berberden kaptığı koronavirüs sonrası hayatını kaybetti

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kadın, 76 yaşındaki yatalak eşinin tıraş edilmesi için eve berber çağırdı. Eve gelen berber sonrası çift corona virüse yakalandı. 76 yaşındaki yatalak adam, 7 günlük yoğun bakım savaşını kaybederken, filyasyon ekipleri berber ve temas ettiği kişilerin tespiti için çalışma başlattı.

N.E. (55), yaklaşık 4 yıldır yatalak olan eşi M.E. ile birlikte corona virüstedbirleri kapsamında eve kapandı. İddiaya göre N.E., Ramazan Bayramı öncesinde eşinin tıraş edilmesi için eve berber çağırdı. Berberin eve gelmesinden bir hafta sonra N.E.'de corona virüs semptomları görüldü.

 Gittiği özel bir hastanede virüs teşhisi konulan N.E., DiyarbakırGazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Filyasyon ekipleri bunun üzerine yatalak olan eşi M.E.'ye de test uyguladı. Test sonuçları pozitif çıkan M.E. yoğum bakıma alındı. M.E. geçtiğimiz günlerde 7 günlük yaşam savaşını kaybederken, N.E.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan filyasyon ekiplerinin berberin ve temas ettiği kişilerin tespiti için çalışmaları sürüyor.

Yorumlar (0)