Erzurum’da sokak ortasında kadına şiddet!

Erzurum’da’da, 30’lu yaşlarındaki bir erkeğin, sevgilisi olduğu iddia edilen genç kadını saçlarından tutup, küfrederek darp etmesi, çevredekiler tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

GÜNDEM 21.07.2020, 14:22
Erzurum’da sokak ortasında kadına şiddet!

Erzurum’da merkez Palandöken ilçesindeki Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi bahçesinde çekilen görüntülerde, bir erkek sevgilisi olduğu iddia edilen kadını saçlarından tutarak kadına darp etti. Kadına hakaret eden erkek, “Sen benimle dalga mı geçiyorsun, öldürürüm seni” sözleriyle kadına şiddet uyguladı.

Bu sırada olayı cep telefonu ile görüntüleyen bir kadın, “Polisi arıyoruz” deyip tepki gösterince, şiddet uygulayan kişi “Ara sana ne” deyip, darp etmeyi sürdürdü. Bahçe duvarının yan kısmından geçen başka bir kadın da “Sen kime vuruyorsun, burası dağ başı mı?” deyince kadını yerden kaldırdığı görülen kişi, daha sonra bölgeden ayrıldı.

Cep telefonuyla kaydedilen görüntüler Twitter’da paylaşılanca, tepkilere neden oldu. Darbetme görüntüleri üzerine harekete geçen polis, şüphelinin bulunması için çalışma başlattı.

Yorumlar (0)