banner773

Erol Mütercimler’den Hulusi Akar’a : Askerler enkaz altında gerçek şehit sayısı 78 iddialarına cevap verilmeli

İdlib'de gerçekleştirilen saldırının ardından 33 askerimiz şehit oldu. Tüm Türkiye'yi yasa boğan saldırıyla ilgili çok sayıda iddia ortaya atıldı. Şehit sayısının daha fazla olduğu öne sürülürken bu iddialara ilişkin en net bilgi araştırmacı yazar Erol Mütercimler'den geldi.

GÜNDEM 29.02.2020, 09:53
Erol Mütercimler’den Hulusi Akar’a : Askerler enkaz altında gerçek şehit sayısı 78 iddialarına cevap verilmeli

İdlib’de gerçekleştirilen saldırının ardından 33 askerimiz şehit oldu. Tüm Türkiye’yi yasa boğan saldırıyla ilgili çok sayıda iddia ortaya atıldı. Şehit sayısının daha fazla olduğu öne sürülürken bu iddialara ilişkin en net bilgi araştırmacı yazar Erol Mütercimler’den geldi.

Halk TV’de Gündem Özel programında konuşan Mütercimler, sahadan aldığı bir iddiayı paylaşarak “Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan rica ediyorum, hem bizi hem dünyayı inandıracak bir açıklama bekliyorum. İfade edilen husus şu; Türk askerlerinin sığındıkları o bina baraka karargah binası her neyse orasının bombalanması sonucu enkazın altında çok sayıda askerimiz olduğu buradaki şehit sayımızın 78 olduğu ifade ediliyor. Bu konuya dair mutlaka bir açıklama yapılmalı ve bu hususa dair bütün kuşku bulutları Milli Savunma Bakanı tarafından kaldırılmalı” dedi.

Yorumlar (0)