Erdoğan'ın başdanışmanı kavgada Ünal'ın tarafında

Bir dönem Tayyip Erdoğan'ın metin yazarlığını yapan AKP Milletvekili Aydın Ünal'la kavga eden AKP'li yazarlara Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Varank'tan yanıt geldi.

GÜNDEM 10.03.2017, 15:47 10.03.2017, 15:47
 Erdoğan'ın başdanışmanı kavgada Ünal'ın tarafında

Mustafa Varank, twitter hesabından "Söz üstadı Aydın Ünal abim kampanya için harıl harıl çalışıyor" diye yazarak Cemil Barlas, Fuat Uğur ve Turgay Güler'e üstü kapalı yanıt verdi.

Aydın Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde uzun yıllar metin yazarlığını yaptı. Ardından AKP milletvekili seçildi ve Yeni Şafak gazetesinde köşe yazmaya başladı. Son dönemde "Reis'ten çok Reisçi" dediği AKP'li yazarlarla tartışmaya girdi ve Twitter hesabını kapattı.

Aydın Ünal'ın "evi basan haşerat" dediği Cemil Barlas ve Fuat Uğur, Aydın Ünal'ı "Hoca'nın adamı" ilan etmiş, Güneş gazetesinin Yayın Yönetmeni Turgay Güler de Aydın Ünal'a karşı cephe almıştı.

Aydın Ünal ise Yeni Şafak'taki köşesinden bu isimlere "17/25 Aralık'tan sonra, manevra kabiliyeti yüksek, besili ve cüsseli o 'dostlar"... "Moğol istilacıları gibi acımasızca, ne var ne yok yakıp yıkıyorlar; çekirge sürüsü gibi rantın üzerine üşüşüyorlar; züccaciye dükkanına giren fil gibi kırıyorlar, döküyorlar, eziyorlar, incitiyorlar"... "Etraflarına korku salıp sindiriyorlar. Aldıkları reaksiyonla, eleştiriyle, hakaretle, saldıkları korkuyla büyüyorlar"... "İşi şantaja kadar götürüyorlar. FETÖ ile mücadele ediyormuş gibi görünüp, ne kadar Fetullahçı taktik varsa kullanıyor, yalan söylüyor, iftira atıyor, karanlık operasyonlar yapıyorlar." ifadeleriyle yanıt vermişti.

Konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Varank'tan sosyal medya hesabı üzerinden Fuat Uğur, Cemil Barlas, Turgay Güler gibi isimlere yanıt niteliğinde bir paylaşım geldi. Mustafa Varank, twitter hesabından "Söz üstadı Aydın Ünal abim kampanya için harıl harıl çalışıyor" diye yazarak Ünal ile fotoğrafını paylaştı.

 

erdogan-in-basdanismani-sinyali-verdi-256328-1.

 

Yorumlar (0)