“Erdoğan sıkışınca ilk kez ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ dedi”

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk kez Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ dedi. Muharrem İnce, Erdoğan’ın, koronavirüse karşı yeni tedbir paketini açıklarken Atatürk’ün tüm sıfatlarını ilk kez birarada kullanmasına dikkat çekti.

GÜNDEM 04.04.2020, 11:05 04.04.2020, 11:11
“Erdoğan sıkışınca ilk kez ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ dedi”

 Muharrem İnce, “İki ayyaş dedi, Gazi dedi, Gazi Mustafa Kemal dedi, sıkışınca Gazi Mustafa Kemal Atatürk dedi. Güzel. İlerleme var, biraz daha çalış, tamamdır” diye yazdı.

Büyük krizler, savaşlar, salgınlar nasıl yönetilir? sorusunu soran ve bunun Atatürk’ün yaptığı gibi bilim ve aklın ışığında yapılacağını belirten Muharrem İnce, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

İLERLEME VAR

“İki ayyaş dedi, Gazi dedi, Gazi Mustafa Kemal dedi, sıkışınca Gazi Mustafa Kemal Atatürk dedi. Güzel. İlerleme var, biraz daha çalış, tamamdır”

“Tekalif-i Milliye hazinesi olmayan, insan gücünü savaşlarda yitirmiş bir milletin hayatta kalma mücadelesidir.
Şimdi hazinemize ne oldu onu soruyoruz, sorguluyoruz!
Milli Bütçe ile kanal yapmaya kalkıyorsun da salgınla mücadeleyi niye millete, zorunlu bağışlara yıkıyorsun?

Küresel salgınla mücadele ederken yaşamını yitiren sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Bu sivil savaşta ön cephede savaşan ve yaşamını yitiren sağlık çalışanlarımızın şehit sayılmasını destekliyorum.”

Muharrem İnce, “Deprem vergilerinin nereye harcandığının hesabını vermemişsin, 15 Temmuz’dan sonra yapılan bağışları hak sahiplerine ödememişsin. Sana güvenmeyip belediyeler üzerinden yardım yapmak isteyen insanlara niye engel oluyorsun?” diye de sordu.

Yorumlar (0)