banner773

Erdoğan Anıtkabir'deki 23 Nisan törenine katılmadı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 101. kuruluş yıldönümü törenlerle kutlanıyor. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçmiş yıllardaki alışkanlığını sürdürerek yine Anıtkabir'deki törene katılmadı.

GÜNDEM 23.04.2021, 10:29 23.04.2021, 10:31
Erdoğan Anıtkabir'deki 23 Nisan törenine katılmadı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin 101. açılış yıl dönümü törenlerle kutlanıyor. Çocuklarla birlikte Anıtkabir’i ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

Ziya Selçuk’un ardından Anıtkabir’e gelen TBMM Başkanı Mustafa Şentop da Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Sözcü gazetesinin haberine göre; Anıtkabir’de bugün düzenlenen 23 Nisan törenine katılan tek siyasi parti lideri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener törene katılmayan isimler arasında yer aldı.

ÇAMLICA'DA BAYRAK TÖRENİNE KATILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir’deki törene katılmadı. 2014 yılında Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, o tarihten bu yana Anıtkabir’de düzenlenen 23 Nisan törenlerine iştirak etmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, bugün saat 16.00’da İstanbul’da Çamlıca bayrak direğinde ilk bayrağın göndere çekilmesi törenine katılacağı belirtildi.

Yorumlar (0)