Erdoğan'a Atatürk Yanıtı!

İktisatçı ve ekonomi yazarı Mustafa Sönmez, AKP'li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında "Libya'da ne işi vardı?" diye sormasına 'Libya, Suriye, Balkanlar, Osmanlı toprağı değil, Osmanlı çöktü. Yazın, koyun önüne...' yanıtını verdi.

GÜNDEM 23.12.2019, 16:12
Erdoğan'a Atatürk Yanıtı!

İktisatçı Mustafa Sönmez, AKP'li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında "Libya'da ne işi vardı?" diye sormasına yanıt verdi.

Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Birisi kulağına Fısıldasın, ya da bir kağıda, prompter’a not yazsın; önüne koysun: Gazi Kemal,Libya’da Osmanlı toprağını savunmak için oradaydı, aradan 100 yıldan fazla zaman geçti. Libya, Suriye, Balkanlar, Osmanlı toprağı değil, Osmanlı çöktü. Yazın, koyun önüne." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Gölcük Tersane Komutanlığı'nda düzenlenen "Yeni Tip Denizaltı Projesi 1'inci Gemisi Pirireis'in Havuza Çekme ve 5'inci Gemisi Seydialireis'in töreninde konuşmuş; "Libya'da ne işimiz var?" diyen CHP'ye "Gazi Mustafa Kemal'in Libya'da ne işi vardı?" diye yanıt vermişti.

Yorumlar (0)