banner773

Enkaz altından telefonla aradı eşini kurtardı

Elazığ’ın   Mustapaşa Mahallesi’ndeki 4 katlı bir apartmanın enkazı altında kalan Cengiz Çelik kurtarma çalışmalarını sürdüren AFAD ekipleri ile telefonla iletişime geçerek eşi ve iki oğlu ile birlikte enkaz altında kaldıklarını ve sağlık durumlarının iyi olduğunu dile getirdi.

GÜNDEM 25.01.2020, 10:09 25.01.2020, 10:35
Enkaz altından telefonla aradı eşini kurtardı

Sabah saatlerinde  Mustapaşa Mahallesi’nde enkaz altında kalan  aile ile iletişime geçildi. Cengiz Çelik,  AFAD ekipleri ile iletişime geçerek  telefonla yaptığı tarif üzerine eşi Gülsüm Çelik enkazdan  sağ olarak çıkarıldı. Cengiz Çelik ve iki oğlu için çalışmalar sürüyor.

Saat 09.35 sularında kimliği henüz öğrenilemeyen bir kadın da aynı binanın enkazından sağ olarak çıkarıldı. Enkazdan sedye üzerinde çıkarılıp ambulansa bindirilen kadının hareket ettiği görüldü.

PEŞ PEŞE  MUCİZELER YAŞANIYOR !

Depremin vurduğu Elazığ'dan peş peşe mucize haberler geliyor. Maden ilçesine bağlı Gezin'de enkaz altında kalan üç kişilik Dişli ailesi ile sabah saatlerinde iletişim kuruldu. Saat 8.10'da Baba Meriç, 1 saat sonra da 6 aylık hamile anne Pınar ve 12 yaşındaki çocukları Miraç Dişli sağ olarak enkazdan çıkarıldı. 

Yorumlar (0)