Elektriği kesilen Yavuz Selim Cami'nin aboneliği iptal edildi

İstanbul'da AKP'nin kalesi olarak gösterilen ilçede dikkat çeken bir olay yaşandı. Yavuz Selim Cami'nin ısıtma giderlerinden doğan borcu nedeniyle elektriği kesildi. Ayrıca aboneliği iptal edilen caminin sayacı da söküldü.

GÜNDEM 14.11.2018, 19:40 14.11.2018, 19:40
Elektriği kesilen Yavuz Selim Cami'nin aboneliği iptal edildi

İstanbul Üsküdar’da 60 bin kişilik kapasiteyle Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük camisi için kesenin ağzını açan hükümet,  mevcut camiler içinse bu ilgiyi göstermiyor. Partinin kalesi olarak gösterilen Fatih ilçesindeki Yavuz Selim Cami’sinde faturalar ödenmediği için elektrik kesintisi yaşanıyor. Yeni Şafak’ın haberine göre, CK Enerji Boğaziçi Elektrik ekiplerince borcu nedeniyle elektriği kesilen caminin, aboneliği de iptal edildi. Cami görevlileri, camiyi ısıtamadıklarını ve cemaatin ciddi manada mağdur olduğunu vurguladı.

ABONELİK İPTAL EDİLDİ, KABLOLAR SÖKÜLDÜ

Birkaç aydır fatura ödenmeyen camiye gelen BEDAŞ görevlileri caminin elektriğini kesti ardından caminin elektrik aboneliğini de iptal ederek sayacı ve kabloları söktü.

FİRMA YENİDEN ABONELİK İÇİN DE PARA İSTEDİ

Tarihi caminin cemaati, borcu ödemek istemesi üzerine ise Boğaziçi Elektrik’ten kendilerine yapılan açıklamada, aboneliklerinin iptal olduğu, bu nedenle yeniden para yatırarak abone olmaları gerektiği bilgisi verildi.

Yorumlar (0)